Zdar, na mojí nové GS mě fakt dost pekelně bolí prdel, minulý majitel byl prcek a sedlo je pravděpodobně snížené a možná málo nebo blbě vycpané, nechce se mi na blind kupovat orígo, čili mám dotaz, respektive prosbu. Nemám v okolí někoho ochotného s 1150 GS s děleným sedlem, kde bych to mohl porovnat jestli to tak opravdu je? Nejsem žádnej buřt, 88kg a nevěřím, že by mělo být sedlo tak nepohodlné aby mě ten plastový tvrdý vnitřek tlačil. Druhá možnost je nějaký gelový podsedák, jestli to má smysl, nemám s tím zkušenost a taky mi to přijde spíš na dlouhý tripy, mě ta prdel tlačí hned a po 100 km už nevím jak si sednout.
Lokality Nymbursko, Kolínsko ideálně, nebo Praha kde dělám.
Ahoj, mám origo i snížené. Jsem z Prahy a neni problém ozkoušet.
Mám dokonce ještě jedno origo s lehce potrhaným potahem a bez železné konstrukce a mohu zapůjčit. Mám ho připravené jednou na přečalounění. Též jsem laboroval se sedlem a koupil snížené, sedlo ok, ale po par km mě braly křeče do nohou ze stupaček co uz byly zas vysoko...Tedy musel bych ještě řešit snížení origo stupaček. Nakonec jsem si zvyknul na origo sedlo. A to jsem prcek.
.
Fojtik Design napsal:
Mě teda taky někdy bolí řiť. Obávám se, že to nebude tím, že su buřt, ale mým věkem
No mě to nedalo, tak jsem na ty místa, kde mě to tlačí do prdele zatlačil prsty a nahmátnu prostě ty tvrdý "výstupky" takže předpokládám, že je to snížený sedlo blbě udělaný.
Po 200 km mám zadel jak pavián. Celkem jsem si zvykl. Zkoušel jsem ledacos. Přešít sedlo, airhawk a nakonec jsem zase skončil u přešitého sedla, kde DDtuning sliboval , že se sedlo dotvaruje a zpohodlní. Stejně mě zadek pobolívá, ale už to měnit nehodlám, nic nepomáhá na 100%.
Jsem vybaven na chlapa mimořádně vyvinutou pánví a nebojím se nažrat. Takže 192 cm a 120kg
Pravda poslední roky mě bolí dřív a více kolena, takže splňuji starou pravdu, že větší bolest potlačuje menší.
Třeba by před jízdou stačilo nakopat do koulí a na zadek si ani nevzpomeneš
Jinak, až se vrátím z dovolené, tak si můžeš u mě vyzkoušet to přešité sedlo. Myslím, že 1100 a 1150 mají sedla stejná. Kromě advika.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mam taky ňákou rozmazlenou prdel a bolí mi na jakékoli motorce a sedčce.
Koupil jsem tady od Medika Airhawka aje to fakt super.
Letos Montenegro, 3200 km a úplná pohoda. Pak jsme jeli okolo komína 250 km bez něj a zas bolest jaksviňa.
Origo sedla na 11 a 1150 mají přilepený potah, aby kopíroval složitě tvarovaný čalounění. Jenomže tím přilepšením zmizela schopnost těch dvou materiálů se po sobě pohybovat a tím to dost ztvrdlo. Nech si to přečalounit někým, kdo tomu trochu rozumí ( nemusí to být nutně předraženej DD tuning, kde už poptávku regulují vysokou cenou, protože lidi jsou vygumovaný a myslí si, že vyměnit potah na sedle je jaderná věda a umí to jen Oppenhaimer)
Ten, kdo tomu rozumí, ti to přečalouní běžným způsobem a už to, samo o sobě, neuvěřitelně zpohodlní posez. Další věcí je vrstvit na sebe různé tuhosti pěny atd. Gel už je celkem přežitek. Dobrej čalouník ti posadí prdel "do bavlnky" bez gelu a za pár tisíc (počítej 4-5)
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zkoušel jsem airhawk (nesedel mi), tak jsem koupil kus ovciho rouna a mam klid. Prdel jak v bavlnce, daleko daleko déle jdu do stupaček... Celkově jsem spokojenej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
od te doby co mam wunderlich nevimco je bolest zadele.kamos ma kahedo a po svezeni se s wunderlichem ho chce taky.navic drzi perfektne tepelny komfort.
A kdyby ti tenhle typ vyhovoval, tak já ti můžu jeden prodat. Máme doma dva a už je nepoužíváme. Jeden novější v super stavu za 1800,- a jeden hodně vybledlej, ale plně funkční za 1200,-
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
A kdyby ti tenhle typ vyhovoval, tak já ti můžu jeden prodat. Máme doma dva a už je nepoužíváme. Jeden novější v super stavu za 1800,- a jeden hodně vybledlej, ale plně funkční za 1200,-
Ahoj, díky za nabídku, ale už jsem domluvený s waldou, který mi to půjčuje na zkoušku.