Za svého známého sem dávám na prodej BMW R 1150 GS, r.v. 2000, najeto cca 50000km, STK 3/2026. Motorka je v moc pěkném - cukříkovém stavu, nikdy nejetá v terénu a troufám si tvrdit, že druhá taková není. Výbava Desierto, blástry Acerbis, vyhřívané rukojeti, ABS, tempomat, homologovaná ledková světla, přídavná světla, mřížka chladiče, podvozek -Touratech Tractive, tankvak Touratech, nádrž 44l, BMW padáky, BMW plastové kryty ventilových vík, komplet laďák se svody SR Racing, sedla Touratech, blatníček zadního kola, topcase GIVI v barvě motorky, boční BMW kufry a možná jsem ještě na něco zapomněl. Dovezena před pár lety z DE a tady v ČR první majitel. Motorku prodává ze zdravotních důvodů.
MALI přiložený následující obrázek:
Takovou jsem sháněl. V létě. Jenže všechny byly napadený laďákem. A já chtěl ticho. Nu, jak to dopadlo se všeobecně ví. Moc ticha jsem neuhrál.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Takovou jsem sháněl. V létě. Jenže všechny byly napadený laďákem. A já chtěl ticho. Nu, jak to dopadlo se všeobecně ví. Moc ticha jsem neuhrál.
Buď rád. DOHC je určitě lepší volba než 1150... co si budem
Ikdyž tahle je fakt hezká
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal:
Buď rád. DOHC je určitě lepší volba než 1150... co si budem
Ikdyž tahle je fakt hezká
Je. Jen bych vyhodil laďák, desierto a plastokufry :-) Potom by byla dokonalá v mejch očích. Jsem konzerva. Ale už je rozhodnuto a popravdě, moc jsem neanajezdil, ale ten nárůst výkonu neurazil. Spíš posunul zase o kousek hranice blíže k dani z tachometru aj.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zetorovi děkuji za odkaz.
Kubrtovi a ostatním - NE, z motorky nic nesundaváme a zvlášť neprodáme!
Medikovi - stejně budeš za chvíli hluchej, tak ten motor s laďákem aspoň trochu uslyšíš Plasťáky vyhovovaly, já osobně bych na to namontil hliníkáče z 12ky a pak by to byla naprostá topovka.
Cena je ještě k jednání, ale pouze na místě u motorky!