Ahoj všichni chtěl bych se vás zeptat jestli sem vám stalo něco podobnýho co mně. Včera ráno sem jel do práce a zničeho nic mi zadní kolo chytlo lízatko a rozlámalo ho na hadr nedokážu si to vysvětlit jak je to možny nic sem nepřejel a šrouby tam všechny byli když sem to po kouskách pozbíral.
to nenzní špatně ale jeste počkám zkusím si udělat v praci z nerezu tak uvidím jak to dopadne ze bych to tam už nedával ale kdyby se nahodou výsledek minul učinkem tak se určitě ozvu zatím dikec
no ja vým presne čo sa ti stalo. mne sa to stalo skoro tiež keb ysom si toho nevšimol. ked sa pozreš z vnutornej strany od kolesa na ten kryt retázky tak je tam vydiet prekritie dvoch plastov a plastom to je znitovane. tak mne sa to roztrhlo a praskol sa my ten plast. tak som to dal zlepit a držalo to chvilku a znovu to prasklo tak sem sa na.ral a dal som tam miesto tých dvoch plastových nitov dva M4 šroby a od tedy je pokoj.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tak jsem ho včera při jedné enduro vyjížďce taky rozlámal.Komplet celý :-D ulomilo se to naštěstí u krytu řetězu, ten alespoň zůstal jezdil jsem výjezdy v šutrech tak asi nějaký z nich to vylomil.Je to tam celkem na ráně.
Spea napsal:
Taky ho tam nemam. ...ale kdyz on k tem GSum tak nejak patri.
Chápu budu ho tam možná taky vracet Bratránek má taky dakara a dal do zadu větší gumu Ted se mutam ten blatníček nevejde Tak mu ho asi zabavím
On stejně zas někde uletí