Letos jedu do pr...., nemám dovolenou, tak se zkusím po létech zase k tobě dostat. Většinou touhle dobou bejvám někde po Evropě. Potvrdil bych ti to kolem půlky srpna - stačí? Určo bych chtěl střechu nad hlavou, stanu nemaje :-)
Tak si mě přihoď s otazníkem do chaty. Dík
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Letos jedu do pr...., nemám dovolenou, tak se zkusím po létech zase k tobě dostat. Většinou touhle dobou bejvám někde po Evropě. Potvrdil bych ti to kolem půlky srpna - stačí? Určo bych chtěl střechu nad hlavou, stanu nemaje :-)
Medik napsal:
Ty chrápeš, to abych si vzal špunty.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
schrek napsal:
TAk v tom případě medik spí venku neboli ustelu mu v aute a bude mít separé
Jestli mé manažerce volného času povolej záda, tak by dorazila chrápající eskadra. A jestli si Tlusťoch udělá volno, tak budeme 3.
Takže jestli máš k dispozici pořádné letiště, tak naše trojka už je na naše spací problémy zvyklá.
No, třeba nakonec dojedu jen sám a potom prostě stačí jen usnout včas
Nicméně stále se svou přítomností počítám a "přinejhorším" nás bude víc.
Tentokrát do tomboly přivezu prd, tak snad příště, až mě vše nepomrzne.
Upravil Medik dne 28.08.2024 21:57
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak snad mi to alespoň na pátek a sobotu "vyjde".
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Jedu sám. Měl bych dorazit během pátku, tak mě nějaké to pívo nechte
Ruda napsal:
Tak snad mi to alespoň na pátek a sobotu "vyjde".
EDIT: Tak nevyjde , budu i v sobotu v pracovním procesu.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Poslušně hlásím, že jsem klobásky dovezl v nezměněném stavu. A to jsem si přes 3 hodiny užíval crestu. Vlastně jsem si "vyjížďku" po silnici udělal až dnes , ale nepoznal nbych ta místa, kdybych po létech nezavítal zase na Libavu :-) Zase jsem poznal pár lidí a doufám, že i "slovenská sekce" s ruskejma kovadlinama dorazila domů v pořádku.
Šreku, dostal jsem doma vycinkáno, že jsem nepřivez žádný hermelín. No, měla jet se mnou že jo?
Pokusím se na příště nějak ten tvůj termín zakomponovat do dovolené. Většinou prcháme na poslední týden v srpnu a první dva v září.
Teda to masíčko, to bylo........mé gastrosexuální libido bylo uspokojeno. Jo a do toho nesmyslu už jsem dal baterku a nyní přemýšlím, co s tím dál
A mapu jsem někde ztratil.......
Dík za organizaci i za to, že jste to se mnou vydrželi
Když budete mít někdo obrázek, uschovám si jej na památku. Sám jsem se dokumentace dobrovolně zřekl.
Cau. Mrzi mne, ze jsem nedorazil i kdyz bylo pekne a mel jsem vsechno pripravene, dokonce jsem si po 6ti letech udelal technickou na LC ... byl jsem proste unavenej po narocnym pracovnim tydnu po narocnejsi dovoleny (Sardegna!).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Slovácke kovadliny došli domu z menším zdržaním ale dali sme to.
2x výmena baterky
2x čistenie sviečky
1x došiel benzín. prepli sme rezervu pak si vymenili stroje a šli dál.
doma veľké privítaní a konečne posteľ.
kilometrom zdar príští rok sme tam znovu.