Zatím jsem si to jen pročítal a vypadá to velice zajímavě. Ještě nevim. Je to za dost dalekou dobu na to abych řekl ano nebo ne. A navíc jak tak koukám, tak to mám 50km od baráku. Ty pojedeš?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
A mimochodem, můžeš jet na kategorie:
C - Course Rider - Pro ty co mají silniční pneu, jezdí na jistotu a budou to brát spíš jako tréning a cílem bude si to zkusit - zůčastnit se a dojet v pohodě
nebo
D - Dual Sport - Pro ty co si to zkusí projet se spolujezdcem/spolujezdkyní a pro vyloženě rekreační jezdce
Celé mě to přijde dost propracované a vyborná upoutávka.
Mě se ta upoutávka taky lílbí. A jestli je všechno pravda, tak to muselo stát takového času, že si to neumí nikdo představit. Taky nějaké akce dělám a tak trochu vim o čem je řeč.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mluvila jsem s Yankeem několikrát, propracované to má opravdu do puntíku a poslední dobou žije jen Mastodontama.
Co se obtížnosti týče, opravdu trasu Yankee dělá s velkým ohledem na sváteční jezdce a s vědomím toho, že nesedláme ještěrky, ale hrochy Nebo alespoň mně o tomto několikrát ubezpečoval. Takže to doufám bude vypadat tak, že se pěkně sveze zdatný jezdec a ve zdraví přežije jezdec slabší
Každopádně mně nesmírně těší, že hned za Hondou má BMW nejvyšší počet přihlášených
Stránky jsou zde http://sweb.cz/ra...mastodont/Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Díval jsem se na fomu motorkari.cz, kde je i fotka, jak vyrabí ceny.
Ne opravdu se musi uznat, ze to maji pripravene super. Tak ted aby vyslo pocasi ap.
Mají ještě stránky zde www.dezolators.co.... Jeden čas jim přestaly chodit z důvodu překročení nějakého limimu na bezplatném hostingu. No asi byl o akci velký zájem
Jenže ty "dezolátní" stránky už tam jen nečinně visí, neaktualizují se. Koukni na počet registrovaných a datum poslední aktualizace
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Vypadá to že bude chcát.......ku..a drát
Tak co TomasTT????Dáš to do kupy na mastodonta??? F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hlásej hnusně. O to by mohl být Mastodont zajímavější, ale já se tam nedostanu. Mám nějakou práci a navíc mám popraskanou motorku Od Rumunska jsem nejezdil.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ne, to nejde stihnout. V neděli ho dovezeme do Prahy bez elektriky a olejového chlazení. Začnu dělat kokpit atd. Nějaké díly ještě čekám. Rozhodl jsem se ještě vyměnit sedadlo a zadek trošku zmodernizovat Když už, tak pořádně,.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nejedete někdo v sobotu ráno na mastodonta?????
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis