tak jak sem sliboval že zařídím nějaké setkání tady na Šumavě všech přátel BMW GS tak tady to je
konat se bude........od 21 až 23 srpna 2009 v autokempu Žíchovec u Prachatic který leží na cestě mezi Bavorovem a Prachaticemi pozná se podle starého cihlového komína
program v pátek příjezd hovoření a trocha pití v sobotou snídaně po nějaké to spol svezení po krásné Šumavě, samozřejmě ten kdo chce, pokusím se zařídit nějaký oběd na cestě pak navrátil pro odvážné teréní vložka cca 20 km no a pak zase to klábosení a ochutnávání různých specialit v podobě stejků klobásek a dobrého jídla posezení u ohně atd
co se týče financí ŽÁDNÉ VSTUPNÉ,,, každý si zaplatí co vypije a sní. a uspí
ubytování.... stany domluvil sem trochu slevu ,, 1 moto i když je obsazené baťůžkem 1 stan paušál 150kč den
chatky které je třeba trochu rezervovat těch je tedy málo asi zatím 3 a jsou pro 5 lidi ale je jedno když tam budou spát třeba v 7 lidech,, cena je 800 na den za chatku,,,
kdo bude chtít tu chatku a bude domluvený na celou chatku!!!!! tak ať my kontaktuje na tel,, nebo si je sám zarezervuje u vedoucího autokempu
Přihlašování na akci PROSÍM KDO CHCE PŘIJET AŤ ODPOVÍ sem do tohoto tématu a jasně řekne že jede,, ANO JEDU 1 MOTO 2 LIDI např,,Já si to budu psát je to kvůli tomu aby vrchní měl přehled kolik toho proviantu a Já věděl jestli má cenu něco takového s dobrým úmyslem podnikat o to Vás všechny prosím
Jinak kemp je pěkný restaurace dost slušná l Šumava ještě hezčí tak se těším na pohodový první jihočeský víkend
http://fifags.rajce.idnes.cz/zichovec/ tady jsou fotky
fifa přiložený následující obrázek:
no to zní super, bohužel na 100 % nevím jestli v tu dobu budu k dispozici, ale pokud jo tak jistě zajedu, jen si říkám že nocleh když to mám 20 km by byl asi zbytečnej luxus
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
ten off road musíme nějak vymyslet fífo.Musíš pořídit ty drapáky....
Kdyžtak si to vemu skromě na starost
mimochodem, co se bude točit za pivo?
hlavně, že je pivo ftlamě
Cau Fifo, jsem sice zvedavej na tu tvoji krasku, ale nejsem si jistej, jak to stihnu... priste by se v ramci moznosti hodilo oznamit drif
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
Ha! Mara, Petr11,... no tak to nesmim vynechat!
2 lidi, 1 stan, 1 fichtl
Aldo TY budeš spát ve stanu?
Tak to bych asi taky neměl vynechat abych to viděl. Fífo asi začni pro jistotu schánět nějaký stavení. Ono s tím Aldovým stanem nebude tak jednoduchý...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS