Ahoj cestovatelé, můžete mi doporučit slušnej motorkářskej šenk, který stojí za návštěvu při toulkách po naší vlasti?
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
sice to není vyloženě moto-hospoda, ale když sedíš pěkně na zahrádce na sluníčku a koukáš přímo na svůj stroj v malebným prostředí, je to fajn dobrá kuchyně je samozřejmostí http://www.hotelo...index.html (proto rád jezdím od letiště na sever prahy přes Kralupy )
Upravil morabo dne 05.08.2009 06:51
Maiali nel Fango!
Díky za výborný tip. Tak tohle si nenechám ujít a při nejbližší příležitosti se tam pojedu podívat. Četl jsem si jejich stránky a jsem na to moc zvědavý...
[/quote]
Díky za výborný tip. Tak tohle si nenechám ujít a při nejbližší příležitosti se tam pojedu podívat. Četl jsem si jejich stránky a jsem na to moc zvědavý...[/quote]
Mám to relativně kousek od domova... doporučuji navštívit v parném létě... Uvnitř je stálá teplota necelých 10 stupňů.... a je to zajímavá lokalita. i okolí stojí za projetí. Dalo se tam i přespat... Ještě nedávno tam byla ta váha z pohádky... jestli Tě peklo schvátí nebo ne... :-D Kterou tam natáčeli.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Radosek: abys nebyl zklamanej, radsi se moc netes. Je to dobry, je to zajimavy, je to pekny. Ale taky spinavy doupe s nechutne smrdicima zachodama.
Ale na kofolu dobry, jezdim tam hodne casto. Treba vcera
Bílá vrána . To je trochu blízko, to neutratíš za béňo. Chodím, když jsem v lázních.Jinak Štěchovice-to už je z ruky, stejně jako Źampach, záleží, kterým směrem se vrtneš.
kolem nového motobaru u hanky sem jel fčera,ještě se tam usilovně staví,tak bych to viděl,že bude fungovat až příští rokHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Safra to je tipů. Je pravda, že je spíš důležité, jak kde vaří a jak to tam vypadá, než jestli je to "moto bar". Teď přes léto rád posedím na zahrádce restaurace, ale těch "pěkných zahrádek" zas tak moc není. Dnes vyrážím na kukec do obce Jince (Brdské lesy) vzpomenout na moji zákl.voj.službu, tak se těším na dobré jídlo a pěknou zahrádku po cestě.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Jedna dobrá hospoda je u nás v českomoravský vrchovině jízdy na koních pivo bernard 11,12,19,tmavý gut kuche,jízdy na hatátitlách,příjezdovka lehčí off,kousek koupání rybník Milovy,možnost stanování velký venkovní sezení GPS. tadyk:http://www.czecot...ny-svratka