Koukám že jsi z Čáslavi. To je panství, které jsem pronajal na hlídání jistému Emiliovi. Ten asi konkurenci v podobě 1200GS těžce ponese a rozstřelí tě puškou na krtky. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pokud ti navadí ty škrábance, tak cena je to přijatelná,ale doporučil bych detailní prohlídku v pořádném servisu a projížďku někým, kdo už má 1200 v ruce. (Jistý Emilio, by to zvládl, ale jen do rychlosti 28 km/h )
Ja myslim ze je to super cena! Ber a hned, nebo se jeste rozmyslim a vymenim ji za svou
Edit - a propos: Prodam F800GS se standardni vybavou(stojan,pocitac,abs,bile blinkry atd..) + padaky a kryty rukojeti. Najeto 18000.
Nabidnete cenu
Upravil randolf dne 13.08.2009 14:14
cena je dobrá ale fakt vem sebou někoho kdo už motorku viděl.Byl jsem se podívat na dvou "odřenejch "spadlejch v garáži a obě byly po těžky prdě ,ohlý vidle podsedlovka přední lešení atd.
Pepa napsal:
Děkuji za názory, neměl by někdo na mě čas a podíval se tam se mnou. Neznám nikoho s velkým GSem osobně.
Musíš nás všechny někam pozvat a pak nás budeš znát dobře.....Jen neber Bluesberyho,protože všechno vychlastá,sežere a ještě si chce štrejchnou,když by mu tedy ťuknul cejn
[img][/img]
Porad lepsi nez Emilio co se na kazde akci snazi ojet chudaka Hickse, ktery kvuli tomu chodi spat v moto bunde ktera ma vzadu zip na pripnuti kalhot
Dle fotek to nevypadá na velkou katastrofu,takže cena dobrá. Ale fotky hodně schovaj. Určitě najdeš někoho, kdo to má kousek a jukne s tebou.
Přeju šťatsnou ruku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zdravim,tak cena to je dobra,az mozna nejak divna..na to ,ze je to jen odrene...na jedne z te fotce bylo videt i druhe gs..aby v tom neco nebylo.Opravdu si vem nekoho s sebou,kdo tomu holduje.