Z velmi dobrých zdrojů jsem se dozvědel, že jisté státní instituce dělaly a dělají rozbory paliv v kraji. A několik benzinek výrazně neprošlo. Jedná se hlavně o benzinu v Seči u Chrudimi na výjezdu směr Třemošnice, o benzinu v Třemošnicích a o benzinu v Hlinsku, nevím o jakou firmu přímo jde, ale jsou to převážně neznačkové benziny. U velkých firem prý žádny problém nebyl. U těchto benzinek po rozboru palivo nebylo zařazeno ani do kolonek mezi benzín. V palivu bylo kolem 80 procent toluenu (což je rozpouštedlo a nevím co to udělá s ostatními díly motoru, hlavně gumou) u nafty převažuje těžký topný olej. .... takže tam netankujete, řekněte to známým a pod., jedině tím ty benziky lehnou, protože státní složky na ně jsou krátké
Upravil Kubicek dne 15.09.2009 18:29
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
jo, to znam ... soused ma autoskolu, jednou takhle natankoval u jedny pumpy a ucpal vsechny vstriky na skolici ife ... druhej den mel jet posledni zkousky v roce ... takze sme z nadrze vypustili asi 100 litru ty sracky a pres noc v -10 stupnich rozebirali motor ... proste labus ... byla to pumpa ve Studeny u J.Hradce ...