Zdar lidi tak sem si tak sondoval kufry a špatně nevypadaj ty BMW hliníkový jen tmě trochu překvapila ta hromada zámků a taky cena že .
Ještě mě u nich trochu štve to vykrojení .
Je nějaká jina varianta krom TTech ????
Nejspíš tam bude překážet ten výfuk což bych řešil výměnou za jiný menší možná i dva malé ,
vyrobit nosič taky nebude problém .
Jedině origoš.Když tam nebudeš mít ty vykrojený,tak budeš širokej jak autobus podívej se na ebay.de a treba v aukci nějaký seženeš.Už máš BMW že scháníš kufry?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
no ty voe přeceekoupím moto aniž bych na něj neměl kufry
Ne něco mám domluvenýho jde o ty krabice mužu je mít k tomu ale nevím jestli tojsou vyhozený prašule nerad platím za značku pokud nemusím a jde to řešit jinak .
Máme na prodej malinko starší ale naprosto bezvadnou sadu 3ks kufrů na Adventure, jsou bez zámků a potřebuješ pochopitelně originál držáky na boční (ty asi na motorce mít nebudeš) a plotnu. To nemáme, to se koupí od BMW. Ty kufry jsou se slevou 33% ale není na to papír. Vyplatí se to někomu, kdo to nemá do firmy.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Snad to nevadí, že se zeptám tady. Nechci zakládat nové vlákno....
Dělá TT držáky na kufry s vykrojením pro vejfuk, na 12GS, ne adv.? Pokud ano, co ta sranda stojí?
Díky.
Ano, používají ten normální 41l s jiným rámem a ručně se tam dělá vykrojení. Pár jich jezdí v ČR. Trvá to o týden déle a stojí o třetinu víc než ty samé kufry bez vykrojení.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kufry nepotřebuju. Chci koupit jen držáky.....
Kufry si udělám podle sebe a troufám si říct i lépe než oni. Ohýbat trubky se mi nechce a navíc nevím, kde je správně uchytit na rám. Akorát nevím co stojí ty rámy s vykrojením pro výfuk. V katalogu TT jsem je neobjevil anebo jsem špatně hledal.
Díky.
petrs napsal:
Kufry nepotřebuju. Chci koupit jen držáky.....
Kufry si udělám podle sebe a troufám si říct i lépe než oni. Ohýbat trubky se mi nechce a navíc nevím, kde je správně uchytit na rám. Akorát nevím co stojí ty rámy s vykrojením pro výfuk. V katalogu TT jsem je neobjevil anebo jsem špatně hledal.
Díky.
petrs napsal:
Jo, každý radši něco jinýho..... Jedině to dát dohromady.....
no mužem zkusit hod sem nějakej vzorek tvorby ja zkusím zas něco mého
ted sem se dal víc na dural než na trubky tvořil sem nosiče z duralových profilů zatím na XJR a GSX 1400 , až bude doma gs tak se vrhnu na nějaký návrh být k tomu ještě vychytaný kufry tak by to asi nebylo špatný.
Kufry mam rozpracovane. Dej mi pár dní a hodím prototypový obrázek....
V plánu mám 2mm hliník, zkosené rohy ala orig. kufry na 12GS ADV. Nerezové kování se zamykáním.... Nákladově cca 3000,-, vč. vaření a ohýbání.
ja vam dam kluci jednu radu z vlastni zkusenosti
koupil jsem par postrannich kufru H&B, ty klasicky hlinikace s uchama a topcase jsem mel origos BMW do mesta, na cesty jsem chtel vak, takze si rikam, ze hlinikovy topcase nebudu kupovat.
ted pri koupi adve jsem dostal darem ten orig hlinikac topcase a jel jsem na cestu tedy s postrannima Hepco&Becker a vzadu topcase rakvicka. To co jsem pochopil bylo, ze pres daleko vetsi vahu postrannich kufru [42l obsah] ve srovnani s BMW rakvickou, kdyz bylo potreba zavazadla odmontovat a prenest, tak proste Hepco jsem vzal za UCHA a bylo to, zatimco rakvicku jsem muse obejmout, protoze neni jak ji chytit do teplejch. Vysledek byl, ze od maleho topcase jsem byl vzdycky udrenej a zasvinenej vic nez jit nadvakrat s postrannima.
takze...UCHA
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Docu sakra a vod čeho sou tašky do kufrů?Přece se nebudu vláčet s kuframa bůh ví kam a nedejbože do schodů šikovná švadlena to spíchne za 1 večer.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Docu sakra a vod čeho sou tašky do kufrů?Přece se nebudu vláčet s kuframa bůh ví kam a nedejbože do schodů šikovná švadlena to spíchne za 1 večer.
nikdy nenarves do tasek tolik, co do holych kufru
jedine reseni je veliky nylon pytel [my je tady mame na odpadky] ten dovnitr a pak balit do kufru, protoze je to jediny zpusob jak vyuzit kadeho centimetru
jinak mas pravdu, taska to castecne resi
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic