S xhackermem jsme trochu přemýšleli a vymysleli následující možné nášivky, které by se nám líbily. Otázka je, jestli by byl zájem v bramborářské veřejnosti. Návrhy jsou následující:
1.Placka s motivem ,,Dakarské hlavy" případně doplněná o nápis Dakar či jiný
2.Oblouček, který by se našil pod nebo nad znak BMW na rukávu a byl by v něm typ motorky
3.Placka se znakem našeho webu BMWGS.cz
4.Proužek s nápisem www.bmwgs.cz
Prosím o vaše vyjádření k těmto návrhům případně o doplnění dalších.
to xhackerm: Tvůj poslední jsem sem nedával z důvodu vysokých nákladů. Poptával jsem to a nedokázal mi sice říct přesně, ale říkal že by to asi nikdo za to nedal.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
2 HonzaGS: Nooo, to nevadí... Ale uznej, bylo by to fajnové... Leda udělat kusy bez toho textu a pak by si to musel každý vyšít sám popř. si to nechat potisknout v reklamce...
Zdarec tož nápad je to dobrej aspon se poznáme až potkaš kolegu !ale zkus sem hodit par navrhu,třeba jak to udělal MAKO s drezama. A uvidíš ten ohlas !Ja jsem pro zkus to a myslím že výsledek se dostaví!
Upravil servisak dne 25.09.2009 10:10
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No, mám dotázek..Nebylo by lepší udělat to formou nějakých nalepovacích bazmeků, než nášivek?
Protože přišitím nášivky na motohadry můžeš porušit jejich nepromokavost... ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
xhackerm napsal:
Myslíš něco třeba nažehlovacího? ... Ehm, co říkají motohadry na žehličku?
Jj, něco na té bázi..
nevím, jak by se na to tvářili a ani nevím,jak moc velkou škodu nadělá to přišití, je to jen taková úvaha
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Prosivat bundu s membranou je dost blbost. Neni ale problem to nalepit oboustrannou lepici paskou. Myslim, takovouu tu penovou. Uz jsem tim videl lepit reklamni loga na monterkach. Drzi to dost dobre a pri kazdem prani to muzes prelepit. Tohle je myslim jedno z reseni pro ty, co by nechteli prisivat. R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já to mám nalepené na chemoprén a drží to jak luteránská víra... Prošívat se mi taky nechtělo, i když posléze jsem zjistil, že o nepromokavosti Roleffa nemůže být řeči...
Myslím, že nepromokavost tím, že na rukáv přišiješ nášivku nijak neohrozíš.Stejně pokud leje jak z konve, tak oblečeš nepromok, když musíš jet a jestli ti proteče pár kapek přes těch pár vpichů...na to nas....lepení je taky možnost. Existuje i lepidlo přímo na textil. Návrhy udělám hned jakmile se mi trochu uvolní čas...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...