Barevně i designově jsou super.... s bmw asi nemůžeš šlápnout vedle, a když koupíš funglovku, tak je to špica a zbývá jen jezdi a jezdit.
Myslím,že designově je 1200GS příp. GSA nejpovedenější GS v historii.
Osobně jsem na starý traktory, čili zůstvám u poslední kovářské práce 1100GS a za ušetřený peníz postavím kus baráku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Taky uz si postupne na 12GS zacinam zvykat a kdyz jsem to videl poprve byl jsem zklamany. Je to tak asi v poradku, laska na prvni pohled to neni, ale o to trvalejsi je to pak vztah
BMW R1150GS MY02
Taky se mi to nikdy moc nelibilo, ale postupem casu jsem zjistil ze je to jediny tak univerzalni stroj momentalne ma Yamahu Fazera a Kawasaki VN 1500, chci je prodat a koupit nove GS........nema nekdo zajem
Ptát se tu jestli někdo nemá zájem o rejži je sebevražda Jinak vítej na stránkách GS Před nedávnem jsem si taky pořídil nový GSA,ale ty barvy 08 se mi nějak moc nelíbí.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No klasická seriovka,chce to pár doplňků pokoupit.
wellcome on board
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Neo napsal:
Ja uz si poridil katalog od TT, bohuzel si v nem pouze listuju , co budes porizovat???
Já listoval 2 roky...... co bude potreba a bude se mi líbit
Jsem ve stejny situaci jako ty.
Jen u me asi nebude novy a jeste porad vaham GS / GSA.
Potreboval bych je nekdy obe videt stat vedle sebe, to by mi hodne pomohlo, ale nejak se nedari...
Jen Aldo k tomu výběru - stanov si co od motorky chceš, jestli více cestovat nebo více "blbnout po okolí a v terénu". Asi podle toho bych se já k určité variantě přikláněl, tedy vzal bych Advenčra
Ahoj,
já jsem taky nově přihlášený a hned z jara budu kupovat nové Adventure, tak dlouho jsem koukal na barvy 07 až jsem to časově přepískl, což mě štve. Máme dvě nové a jak tak koukám, pozitivní odezva moc není. Když jsem viděl poprvé tu červenou, tak jsem si říkal jestli to není náhodou odpověď na KTM a jejich oranžovou. Ta šedivá není špatná, ale přijde mi nějak ušmouraná a smutná, nevím proč, ale už si začínám na tu červenou trochu zvykat. Je to hrozné, když má člověk dát takové peníze a nesedí to na 100%, co naděláme, nějakou budu muset vybrat. Barvy 07 u Adventure dávám 100%, 2008 dávám 70%. Tomáš
bila-stribrna-seda-cervena....moje poradi ja mam stribrnou
To Aldad soboty mám na krámu 2 adventury 1200 tak už si přijed konečně na ně sednout at to porovnáš.Malou GS1200 tam budu mít příští týden tak přijed na kafe a probereme to.To tvoje váhání může dopadnout tak, že budeš sledovat barvy a už bude modelový rok 2009Podívej se na fotky GSA Swata+ Rendy to jsou fešandy né?
Milos: teren me vicemene nezajima, zajima me cestovani a urcite se pokusim o "dalky". Nebude to vzhledem k casovymu vytizeni nijak slavny, ale pokusim se.
Jenze i z toho duvodu me na GSA laka velka nadrz a plexi.
Priznavam, ze ostatni jeho kvality nejspis nevyuziju.
Bob: no to je presne to co jsem po tobe chtel, jenze jsi nemel.
To je idealni stav, idealni situace.
Dej mi prosim vedet hned jak ti tam vedle sebe budou stat GS i GSA a dorazim. Tou navstevou padne konecne i moje posledni rozhodnuti a neco vybereme.