zháním dopravce,který mi dopraví balík do usa na adresu,balík má rozměr 55 cmx60 cm x výška 80 cm,váha cca 20 kg,s českou poštou to trvá 7-14 dní,potřebuji to tam mít do 20 listopadu
hledal sem na netu,obvolal kde co ,ale 10-20 tisíc zato nedámmax 5200 i se zaclením.
do budoucna by těch zásilek mělo být víc,prosím poraďteHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bohuzel preprava baliku pro soukromnika je i po Evrope zvlast draha....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Česká pošta bude nejlevnější. DHL, FEDEX atd.si za to řeknou 3x tolik. Já mám opačnej problém, dostat balík z USA k nám za rozumnou cenu. Nejlevněji vychází US mail (jejich klasická pošta), ale ta doba dodáníBMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Pizzy napsal(a):
Česká pošta bude nejlevnější. DHL, FEDEX atd.si za to řeknou 3x tolik. Já mám opačnej problém, dostat balík z USA k nám za rozumnou cenu. Nejlevněji vychází US mail (jejich klasická pošta), ale ta doba dodání
DHL-původní ,prvotní částka za menší balík 30 tisícHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
zavolej na 734493353, to je muj bracha, dela u spedicni formy ktera dela i nestandardni veci .. (posledne vezli do recka motor ze soukromyho tryskace na garancku ... ) ... rekni mu ze je to pres brachu a dej
mu zadani ... umej fakt sikovne a relativne levne ..
... P.S. ... kdyz sem zjistoval jak umi dostat motorky do Namibie, tak 4 kousky tam a zpet za 40tKc, cili ten tvuj balicek je proti tomu prdka ...
P.S. jestli mate nekdo mladsi sestru (pod 24 let), tak ji to cislo dejte teaky, ale nepujde o baliky ... spis o baleni ...
Pizzy napsal(a):
Česká pošta bude nejlevnější. DHL, FEDEX atd.si za to řeknou 3x tolik. Já mám opačnej problém, dostat balík z USA k nám za rozumnou cenu. Nejlevněji vychází US mail (jejich klasická pošta), ale ta doba dodání
Jednou mi byl poslán balík prostřednictvím firmy Schenker.. Balík za 250 000kč se stratil... Nikdo to nechtěl řešit. Měl jsem to pojištěné a stejně obštrukce jakxviňa *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
vlada-gsa napsal(a):
Potřebu cílovou adresu. Není problém váha ale čas. Zatím jsem s 20kg a doručením do 18.11. při odeslání 13.11. těsně pod 9tk -- 20tk je nějaký úlet.