Neplánuje zdejší "administrativa" nějaké pokec+posezení, v nějaké hospůdce,kde bysme mohli všichni společně posedět, usrknout (ne)alkoholické pifko a poznat obličeje, ksichty, názory,plány a opičky lidí,přispívajících na tohle fórum?
Mohlo by být docela fajn pokecat o motorkách osobně. Mám pocit, že hodně lidí by si mělo co říct...
Co vy na to? Dojel by vlastně někdo,když by bylo něco podobného v placu???
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
v sobotu večer asi nezkoušíš(jakože nestuduješ)=výmluva
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V sobotu večer se učím. I přes svůj pokročilý věk jsem si dovolil ještě studovat
Ale pokud to bude někde poblíž Prahy a bude se mi o zkouškovém dařit, tak se rád dostavím.
No rád poznám ostřílené GSmany a snad se i něco přiučím
Ještě si dovolím malý návrh. Co počkat na konec Dakaru a poprosit TomášeTT jestli by nepřijel povyprávět?
Co třeba toto? To se koná každý rok a tím pádem to zas nejspíš bude.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Loni teda sníh nebyl, ale až budu doma tak vám pošlu nějaká fota z předlonského přežití a pak se můžete předvést.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
tak to je vetší mazec, než vyhřátá židlička ve vytopené hospůdce
Ale měl jsem na mysli klidně i něco méně adventure,i pro starší ročníky, se slečnama a klidně i s autama - jen pokecík,ne test,zda se ti ráno zloměj zmrzlý játra,až polezeš ze stanu :-)))
Ale až tato akce bude aktuální, hoď sem odkaz a pokud to půjde dorazím
H.
Ja bych mohl kdykoliv po novym roce.
Do Vanoc rozhodne nestiham a bude hur...
Dorazil bych autem, s pritulkyni a osobne tu neznam nikoho, takze proste novacek...
Jak znám Cycliho, tak to bude taková pohodová akce pro všechny .
Je to sice předčasné, ale pokud budou hnusné silnice, nevím, jestli dojedu na mašině. Ale na takové čtyřkolce, to by byla paráda brouzdit sněhem