poradí mi jak dostat na display info o nadmořské výšce a další info... pokud mačkám ten čudl na přepínání obrazovek (symbol kostičky vlevo na tlačítkách) tak mi tam neskočí potřebná stránka. Prostě mi to tam neskočí.... Skočí mi tam tuším mapa, muzika a menu?
Ale toto info nikde... Máte radu? Zkoušel jsem si kamarádovu 550 a i jinou 500 a tam to je
Nechá se to nějak nastavit????
Díky za info!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
skus ho pripojit k počitaču a cer program skus zumo upgradovat cez net. možno to pak pude
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Už je to dost dlouho co jsem testoval Zumo pro navigovat.cz, mám dojem, že jedna obrazovka se vyvolávala ťuknutím na displej - na položku rychlosti pod mapou. A dílčí ukazované položky musí být nastavitelné co mají ukazovat, tak jak u všech Garminů. Určitě je to jen o tom, najít kde to nastavení je přímo v přístroji. Upgrade firmware ale na škodu být nemůže.
Jo jo díky za rady ještě prolezu detailněji menu atp... To ťuknutí na display tě dostane na trasový počítač..km, rychlost, palivo atp.. to není to okno co hledám
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
a když neťukneš na položku vlevo dole/rychlost, ale vpravo dole?
vím že se to tak nějak dělalo, ale garmina už nemám...
teď koukám na návod a tma píší (str.43):
Mimo silnice—pro výpočet trasy: vzdušnou čarou (bez silnic). Stiskněte "obrázek šipky" na stránce mapy nebo tlačítko "čtverec" pro zobrazení stránky kompasu.
U Zuma 550 se nedá nic nastavovat, dá se jen přepínat mezi obrazovkami.
Pokud nemáš starej firmware, tak by ses tam přes to tlačítko "čtvereček" měl dostat. Je to hned první obrazovka, kterou by ti to mělo nabídnout.
Když ťukneš na položku vpravo dole, tak se tam dostaneš taky, ale POUZE, pokud nemáš zapnutou navigaci po trase (jinak ti to zobrazí náhled křižovatky před tebou)
Prostě, pokud máš dole vlevo položku s označením "Jízda", tak by tě to mělo dostat na kompas, a pokud tam máš "Odboc za:", tak ti to zobrazí náhled křižovatky, ke které tě to naviguje.
Ten firmware zjistíš tak, že vlezeš do nastavení, pak System a dole stiskneš System info. Firmware Zuma je položka "Software Version 4.7". 4.7 tam mám já, jde o to, co tam máš ty.
Upravil stepan dne 27.11.2009 10:37
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
mildags napsal(a):
Zdar musis tuknout na obrazofku jak mas zobrazeno auticko nebo motorku ci trouhelnik.Potom se ti zobrazi nad.vyska souradnice GPS a tak.
To je ale volba pro uložení aktuální pozice do oblíbených, samožřejmě, že to ukáže i souřadnice a nadm. výšku, ale není to na to určené.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black