Zdravím.
Narazil jsem na problémek.Mám na svým 1150gs najeto 75000km a hefty na origo vyhřejvanejch rukojetích jsou docela napadrť.V dobré víře jsem navštívil Bmw servis v Plzni s tím že je objednám.Prodejce mi sdělil že ty gumy samotný nejdou koupit a cpal mi celý za hroznej ranec.
Poradí mi někdo kde koupit jenom gumy?Klasický hefty z motokrosu jsou malý.
Myslím,že to musí někdo dělat.Dík za radu.Nebudu to snat motat izolačkou.
Na ebay nevěřim.Tohle snad musí mít nějaký normální řešení.Neříkejte my,že lidi neřeší investici okolo 5000,-kč kvůli prodřený gumě.Taky si myslím,že to čeká každýho kdo něco málo najede.Bylo by užitečný se podělit o skušenosti.
Nekde na ADVrider je nafoceny postup jak si menit jen ty gumy,a ty gumy byly zabelene zvlasta jsou stejne jako orig. tak nekde se to asi prodavat bude,snad to nebude jen v USA.
tak já nevim kdo ti co cpal v Plzni za ranec, ale cenu dílu i to co se vlastně dá koupit si můžeš celkem snadno zjistit sám. A co jsem koukal, tak na 1150 stojí ty samotný gumy na řidítka okolo 300,-kč jedna. Nevim teda co přesně sháníš ale asi toto. Takže na týhle adrese: http://www.realoe.../select.do
si buď podle VINka anebo podle typu motky (doporučuju podle VINkodu - to ti přesně kdy byla motorka vyrobená) zjistíš číslo dílu, co potřebuješ a to pak napíšeš do ceníku dílů zde: http://www.bmw.au...wband.html
a už víš na čem jseš Na stránkách Autecu - v horním menu "BMW služby a servis" a potom v levém menu "ceník náhradních dílů" (druhý řádek odspoda) Hodně štěstí.
Upravil jenca dne 14.12.2007 09:44
Když jedu, tak jedu.
Nevim,asi jsem teda blbej.Zkus mi napsat číslo heftů co jsi našel.Ať čumim jak čumim tak za 300,-nic nevidím.Jak jsem psal výše mám vyhřejvaný rukojeti a chci jen ty gumy.
Upravil sadilek dne 14.12.2007 10:56
32722332625
Ale to jsou jen samotný ty gumy na řidítka si myslím je to v STERRING - HANDLE UNIT.
Ty s vyhříváním jsou okolo 1.800,-
61317680537
Upravil jenca dne 14.12.2007 10:53
Když jedu, tak jedu.
No a vo tom tu diskutuju od začátku.prodřený gumy=5000,-kč.Ty bez vyhřejvání tam podle mě nepůjdou,ale proto tu diskuzi vedu.Jestli to třeba někdo nezkoušel.
Na těchto stránkách jsem to už samozřejmně hledal předtím.Když jsi napsal myslel jsem že jsem něco přehlídnul.Nepřehlídnul bohužel.
Upravil sadilek dne 14.12.2007 11:05
Možná,že právě ne.Možná jsem to pochopil špatně já i ten technik v Plzni.On tvrdí,že to jsou gumy na nevyhřejvaný řidítka.Já nejsem angličtinář abych si to z těch popisků vyhodnotil.Ale možná je to jak říkáš ty,že překlad zní.Gumy bez vyhřejvání a ne vhodné na řidítka bez vyhřejvání.Už mi rozumíš?.Proto jsem myslel,že už to někdo měnil a napíše,jo to tam pásne,nebo umí to Louis atd.Ale co tak to vomotam izolačkou,na tom svět nestojí.
Mě vyhřejvání normálně funguje,jen mám prodřený ty gumy.To je potom škoda to nahrazovat neoriginálem.Asi to sundam,proměřim a vyrazím do nějakýho krámu a budu to zkoušet.Snad něco najdu.
bohumil napsal:
já mislel že se to musí vihodit celí že je to vihřívání f tom zalitý Ty starý hefty mám doma sou pjekný ale nebyli vihřívaný tak nevim.
Tak to bych tě poprosil jestli by si mi nezměřil průměry děr u obou a dýlku.
Kdyby pasovaly tak je od tebe odkoupím.Jestli samozřejmně porodáš.
bohumil napsal:
já mislel že se to musí vihodit celí že je to vihřívání f tom zalitý Ty starý hefty mám doma sou pjekný ale nebyli vihřívaný tak nevim.
Tak to bych tě poprosil jestli by si mi nezměřil průměry děr u obou a dýlku.
Kdyby pasovaly tak je od tebe odkoupím.Jestli samozřejmně porodáš.