Našel jsem tenhle článek o přilbě LS2. Pokud někdo nemá zrovna volných deset táců na Schubertku, případně nechce "otloukat" drahou vyklápěčku, mohla by to být dobrá alternativa. Pro tyhle účely mám to samé v podobné cenové relaci od Airohů a ta svojí lehkostí strčí do kapsy nejednu "dražší" značku.
Nechci rozpoutávat debatu o tom že něco takového není na BMW "vhodné", případně že v jakýchkoli testech zvítězila přilba jiná...
Dávám to sem proto, že pokud někdo nemá zrovna volných deset táců na Schubertku, případně nechce...................
Upravil radosek dne 27.01.2010 10:13
Pánové viděli jste jí někdy na vlastní oči???? to je hroznej šit!!!!!!!! chtěl jsem jí koupit jako druhou helmu pro ale to spracování na vlastní oči je šílený,tak jsem se utvrdil ,že nejsem tak bohatý aby jsem si kupoval levné věci tak sem pořídil radsi nolanku, ty sou tet za hodně dobrý prašule a spracování je na uplně jiný ůrovni Ls2 toho sem se po pravdě na vlastní oči lekl
Zrovna jí někdo nabízí na tipmotu http://www.motoin...orce1.html, teda jestli je to ona. Myslim, že za 1500,-Kč by to na takové to domácí padání mohlo stačit.