Mám ji.Quest 1. Je docela fajn i když je spousta určitě rychlejších a lepších navigací. Nejsem žádný maniak přes navigace a tak mě plně dostačuje i když má dost nevýhod, ale má taky i určitý výhody.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Patnik napsal(a):
Zdravím , máte někdo skušenost s touto navigací ? Je vhodná na moto ?
Používám Quest na offroad zatím k naprosté spokojenosti.
+ malá hmotnost a velikost
+ vodotěsnost
+ velká variabilita v nastavení informačních polí
+ velice jednoduché zadávání trasy pomocí bodů v mapě
+ zobrazení všech detailů mapy i při navigačním modu (na rozdíl od Zumo 550)
+ relativně použitelná worldmapa v ROM
i když:
- malá paměť pro nahrání map (u Quest I myslím jen 256 M
- pomalý procesor (u mapy TOPO CZECH 3 Pro vykresluje dost pomalu, u starší verze OK)
- malý display
- nižší citlivost přijmače (v lese občas ztráta signálu)
- nemá BT
To ještě lze objednat? Co to stojí?
Ještě dodám, že k plusům podle mě patří její velikost na pěší turistiku (využívám). Dáš ji v pohodě do kapsy a nepřekáží. Pak i signál v lese docela funguje jelikož je pomalý pohyb. . A hlavně mě udivuje u té mé, která je 5 let stará, že když ji nabitou ráno vezmu na tůru, tak do večera vydrží makat bez nabíjení. Ta baterka v ní je asi nezničitelná, jelikož takto funguje od začátku až do ted.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Patnik napsal(a):
Já ji právě chci i na tu pěší turistiku , našel sem ji na bazaru za necelé 3ooo,-
pane bože neblázni.nejsem žádnej chytrolin ale jdi raději tady to tej http://www.aukro...._nova.html
ještě se dá uvažovat o garmin Quest 2 ale jedničku už asi fakt ne.malá pamět a budeš smutnej protože se ti do ni moc map nevejde a je tedy vhodna akorát na ježdění kolem baraáku.
Holubb má pravdu.
Ale z mého pohledu ani ta eTrex Legend není nic moc. Měl jsem ji pár hodin a šla z domu. Černobílý displej, nemá slot na kartu, malá paměť.... TADY máš stránky Garmina. Tam vyber to, co se Ti bude hodit... Vezmi si ale do ruky pravítko a podívej se, jak je velký displej. Mám telefon Nokia E-50 a když jsem zjistil, že spousta navigací nižší řady má stejně veliký displej s ještě nižším rozlišením, tahám v batohu raději svůj těžký GPSMap 276C - Ingot, protože tam alespoň vidím mapu s dostatečným okolím...
Sám za sebe: Sháním nějakou přenosnou navigaci na kolo, běžky i pěší turistiku okolo cca 5.000,- Kč a zatím fakt nevím, do čeho jít...
Upravil radosek dne 28.01.2010 07:53
jsem myslel, ze model na te aukci je z barevnym displejem a slotem na karty.no nevim-nebudu patrat jaka to zrovna je ale jak radosku pises to co kdysi bylo v maufildu stoji asi fakt za kulovy.takze teda jeste tady jeden kousek a to by mel byt uz ten spravhy model http://www.aukro....ex_cx.html
Upravil holubbb dne 28.01.2010 08:32
Jo jo... Přesně tak. Jakmile je tam ...cx, je to barevný a má to slot na kartu atd...
Ten černobílej etrex ale má famózní výdrž cca 18 hodin. Potom vyhodíš dva monočlánky, dáš nové a jedeš dál...
Já nedám na Questa dopustit.Zadám si tam body podle souřadnic po celým světě třeba z googlu,pokavaď nejsou napy do mapsource dostupné.Paměť stačí když si
vyřízneš jen potřebnou trasu .Pak dojedeš třeba až do Mongolska.Pro ježdění po republice se tam taky vejde všechno.Vypínatelný zápis prošlé trasy,nabíjecí baterka.A když nejsou mapy tak jedu podle vzdušný čáry.Žádnou podobnou routovatelnou navigaci v týhle cenový relaci neznám.