seruste mam menší problém a to je krivý zadný ráfik konkrétne to vyzerá ako trošku narazený z boku 2-3cm po obvode a 0,5 do hlbky. najde sa tu niekto v okolí Nitry kto by to vedel urobiť (vycentovať) ? pretože všetci sa týchto letmo uložených kolies boja
Upravil tomukur dne 11.02.2010 10:25
Moje zkusenost s pokusy vycentrovat ci jinak srovnat lehce bouchly rafek na GSo byly neuspesne. Myslim, ze to nejde. A to slo o 21'. u 17' to bude pripadne jeste tezsi. Snad jen rafek rozplest a strcit jej pod poradny lis.
Taky mám nakopaný ráfky Ale v tom terénu je to tak nějak jedno.... teda pokud tam drží guma
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
mne to je v podstate uplne jedno jazdu to nejak podstatne novplivnuje ale na jeseň som menil ložiska na "para vidlici" a obava sa či mi neodíde aj hlavne ložisko v zadnom prevode a to by ma nasr.lo *pissed*
Vypustil jsem vzduch a vyndal jeden drát, u kterého byl ráfek naražený. Dvě gumové paličky, jedna zaspodu na přidržení a jednou jsem to opatrně dostával zpátky a...a dostal. Až najdu fotky, tak je sem dám.
Minulý týden jsem to zkoušel u mého nabořeného vozu a ... a prasknul. Scheisse
Vypustil jsem vzduch a vyndal jeden drát, u kterého byl ráfek naražený. Dvě gumové paličky, jedna zaspodu na přidržení a jednou jsem to opatrně dostával zpátky a...a dostal. Až najdu fotky, tak je sem dám.
Je velký rozdíl ráfku z 12tky nebo 11 či 11pade. Víme, že na 12 jsou jak z bláta.
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Je velký rozdíl ráfku z 12tky nebo 11 či 11pade. Víme, že na 12 jsou jak z bláta.
TOLI napsal(a):
co zkusit nějakou firmu která se rovnáním ráfků přímo zabývá-rovnání u auta skoro běžná věc.
Když jsem to řešil, obvolal jsem spoustu firem a nikde nic. Vždy stejné odpovědi:
A ) nenasadíme to na rovnačku
B ) nasadíme to na rovnačku ale nechytneme ten správný radius
Upravil Tomas1200GSA dne 11.02.2010 14:56
No no, ty nám tu 12tku haníš všude kam se podívám ...... kua neser vejre Hoooon.... dáááááá
Nemáme je zase tak měkký, naopak bych řekl, na to co jsem s 12tkou přejel a jakou rychlostí hlava nehlava, držej jak čert. Akorát ten přední je trochu šišatej, ale není to tak strašný
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Nehanim.. mě se ta motorka strašne líbí.. ale už je to motorka na které se podepsalo šetřění aniž by se snížila pořizovací cena.. Pokud bych měl mít pouze jednu motorku tak bych asi neváhal i když 1150adv je velkej konkurent
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **