Ahoj,
včera jsem zjistil, že mi ve výbavě chybí ten šestihran ke šponování řetězu. Je volně k sehnání nebo je to "spešl" nářadí, který budu muset objednat? Kolik tak přibližně stojí? Díky za odpovědi.
Torx normálně k sehnání. Koupil jsem v OBI sadu torxů lux asi za 450kč a jsem docela překvapenej kolik vydrží(pozitivně).
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jeste chvili se budes hrabat v motorkach a budes mit vsechno naradi v ruce. Mezi palcem a ukazovackem se ti udelaji sikovky, na malicku sestihranek a mezi zubama stipaci kleste. Sevres ruku v pest a mas kladivo. Zjistis, ze se da utahovat na krev aniz bys prekrocil moment... Jinak pokud ti chybi jen ten jeden,tak abys nemusel kupovat celou sadu je to Torx T40
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Pokud máš kvalitní gola-sadu, nemá cenu utrácet za extra klíče stačí dokoupit bity (osobně nemám bity nejak extra drahe, zatím na vše vystačily a nic se jim ani šroubům nestalo...) podle mě bit vydrží více než samotný klíč (praskají)
Díky všem za rady. Mám ještě jeden dotaz, sice je to trochu mimo, ale nechtěl jsem zakládat nový téma. Musím s motorkou na technickou akci (podle vin čísla). Jedná se o Defect code: 0061280000 - Wiring harness chafing. Nevíte někdo o co jde?
Ahoj, k tomu wiring harness chafing - wiring harness je rozvod elektriky (kabelaz) a chafing je odreni, otrepeni nebo roztaveni. To znamena, ze mas nekde poruseny kable nebo jejich buzirky nebo jsou obnazeny a roztrepeny a hrozi riziko zkratu nebo se nekde neco proklepalo na kostru nebo mas nekde nateklou v kabelech vodu nebo nekde neco hreje a tavi to buzirky. Proste je to chyba v elektroinstalaci, coz muze byt stejne tak nekde naivne obnazenej kablik nebo take elektrika pred vyhorenim. Kazdopadne to neni na podcenovani, protoze uz jsem videl par aut horet a muj kamarad stacil jen tak tak vyskocit z nakladaku, kdy mu blafly kabely a do 30 sekund byla cela kabina v plamenech. Ale to cislo, ktere to zajiste presne specifikuje mi nic nerika. Tak nechci vyvolat paniku u tebe, ale ja bych osobne vyndal baterku a nejezdil na tom az do opravy...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Takhle jsem si to taky přeložil. Psal jsem do inveltu a p. Havlík mi obratem napsal, že musím jen na tuhle technickou akci. Každopádně to teď nebudu hrotit, počkám, až bude rozumný počasí. Baterku vytáhnu, dík za radu.