Dlouho se tady už neřešilo Desierto III a protože mám origo fčudu, tak řeším zda D / nebo origo za 6600 Kč s DPH. Hlavně mě zajímají praktické zkušenosti a porovnání s origo. Ideálně někdo 195 cm, zvýšené sedlo a ADV??
Mno mám ho na GS 1200 neADV- zvýšené sedlo, 195cm...
Rozdíl oproti normálnímu plexi s tím spoilerem od TT takřka nula, rozdíl oproti plexi bez spoileru maličko znát. ALE - nejen funkcí živ je člověk a GSo s Desiertem vypadá fakt luxusně, oproti tomu s tím hnusným průhledným bazmekem - takže funkčně je to skoro jedno, esteticky - alespoň pro mě to stálo za to :-)
Killingman napsal(a):
Mno mám ho na GS 1200 neADV- zvýšené sedlo, 195cm...
Rozdíl oproti normálnímu plexi s tím spoilerem od TT takřka nula, rozdíl oproti plexi bez spoileru maličko znát. ALE - nejen funkcí živ je člověk a GSo s Desiertem vypadá fakt luxusně, oproti tomu s tím hnusným průhledným bazmekem - takže funkčně je to skoro jedno, esteticky - alespoň pro mě to stálo za to :-)
tmáš asi ouzký ramena, nebo já mám blbou bundu, s origo plexi to se mnou klepalo jak nevím co, po montáži DIII jsem OK. Mám 186 ....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
novalis napsal(a):
Dlouho se tady už neřešilo Desierto III a protože mám origo fčudu, tak řeším zda D / nebo origo za 6600 Kč s DPH. Hlavně mě zajímají praktické zkušenosti a porovnání s origo. Ideálně někdo 195 cm, zvýšené sedlo a ADV??
Prosím tě a kde ho seženeš za 6600,-Kč s DPH? Taky o něm přemejšlím.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
novalis napsal(a):
Prosím tě a kde ho seženeš za 6600,-Kč s DPH? Taky o něm přemejšlím.
Mylslel origo štít
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
NOOOOO DIII za 6600 by bylo bomba, ale o tom asi kucíí z TT nebudou chtít ani slyšet, ale že by slevička na výstavě
TO: Tom P- mě taky nejvíc vadí ty turbulence a hlavně okolo helmy je to pakárna, bylo to lepší, dokod jsme neměl zvýšené sedlo, ale i pár cm dělá divy žejó
Já myslím že hodně udělá i nastavení ůhlu , ne? Nevěřím že to bude taková hrůza jako píše Tom-P. Jezdil jsem na klasice, a plexi bylo malinkáte a šlo to. To spíše bude oblečením.
Fakt asi stačí cm, mít širší ramena nebo bejt vyšší - s DIII sem naprosto spokojenej - jezdím normálně s otevřeným štítem a neptřebuju brejle .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tak jsem si vybral a blbě, koupil jsem nové plexi a jsem smutnej, měl sjem jít do DIII ale já ho určitě zase rozbiju / praskne a už nebudu blbé a půjdu do něj
novalis napsal(a):
Tak jsem si vybral a blbě, koupil jsem nové plexi a jsem smutnej, měl sjem jít do DIII ale já ho určitě zase rozbiju / praskne a už nebudu blbé a půjdu do něj
Nebuď smutnej , chybama se člověk učí a až ho rozbiješ, tak si koupíš D3 jako já a budeš šťastnej .
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
nazdar, tiez myslim, ze je to design "jak prase", mam ale opacny komentar od nasich z bava: podla nich je D3 na bezne cestovanie (nie off) tak nizke a nevhodne, ze s nim fuka viac ako s origo plexi (12GS 09). oproti RT, ktore sa prave predalo mi na GS dost fuka na plecia a vseobecne su turbulencie dost vyrazne. 170cm, utla postava a normalne sedlo...
tu citam nieco uuuplne ine, tak teda ako???
p.s. D3 je nadhera a chcel by som to ale odhovaraju ma... skor vraj bocne deflektory z GSA...
p.s.: bavi ma GS.
Chlapi Mám D III na ADV a má maličkost má 205cm. Oproti originál plexi je pro mne DIII obrovskej posun dopředu. Na původním origu plexi jsem měl TT přídavnej spoiler, bylo to výrazně lepší, ale po montáži D je to úplná pohoda. Je pravda, že jde víc vzduchu postranách, ale to se dá buď přežít, nebo ucpat. Za mne rozhodně radši nápor vzduchu do ramen, než mít umlácenou krční páteř. No, nakonec, výlet na Elefanty to potvrdil, ačkoliv byla kosa, problém jsem neměl vůbec žádnej. A navíc je to móóóóc slušivý....