Zdravím všechny,
1, v létě se chystám se ženou na delší výlet po Evropě. Mám 650gs r.v.2000, najeto 30000km. Nemám zatím moc zkušeností. Je třeba po těchto km něco preventivně vyměnit, zkontrolovat atd.? Hlavně před větším cestováním.
2, Mám k tomu orig. boční kufry. Ještě by se hodil top case, ale nechce se mi ho kupovat. Byl by někdo z Vysočiny, kdo by mi ho půjčil? I za nějaký rozumný peníz či zálohu.
Místo půjčování topcase si kup motoválec za pětikilo a dáš do toho 3x tolik věcí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
fuel napsal(a):
Zdravím všechny,
1, v létě se chystám se ženou na delší výlet po Evropě. Mám 650gs r.v.2000, najeto 30000km. Nemám zatím moc zkušeností. Je třeba po těchto km něco preventivně vyměnit, zkontrolovat atd.? Hlavně před větším cestováním.
2, Mám k tomu orig. boční kufry. Ještě by se hodil top case, ale nechce se mi ho kupovat. Byl by někdo z Vysočiny, kdo by mi ho půjčil? I za nějaký rozumný peníz či zálohu.
Díky za rady.
Vyměň oleje,zkontroluj a případně vyměň gumy,destičky,řetěz,brzdovku.
A naplň konto. Pak stačí si jen vzít kreditku a vyrazit.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Přesně tenhle mám,ale v černým.Asi nevydrží věčnost,ale za ty prachy je good! Mám ho rok a docela jsem ho používal,dost přetěžoval a min.ještě jednu sezónu dá.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ten jsem měl v Norsku a vydržel ani ne tejden. Pak prasknul za začátku zipu. Asi byl moc plnej a já zase silnej. Já ho zalepil americkou páskou a dojel se mnou až domu. Vlastně ho mám ještě někde doma.
Ale při slušným zacházení může vydržet. A neprší do něj. To je fakt.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja mam toto http://www.gemmas...nguageID=1
a spokojenost. Ma plneni shora, takze se do nej dobre skladaji veci. Zavirani ma klasicky vodacky. Sruluje se a sepne prezkama. Zadny zipy a suchace.
Upravil krocan80 dne 16.03.2010 22:26
Takze ja odjizdim jiz za 3 tydny na 8 mesicni cestu po Evrope a prilehlych Asijskych statech. V motorce se hrabu da se rici porad, takze vim presne, jak si stoji a co od ni muzu cekat. Osobne si s sebou neberu z nahradnich dilu skoro nic. Vymenim retezovku a naplne. Vsechno, co se mohlo kdy rozbit jsem uz stejne vymenil a pokud se to rozbije znova, tak to je proste smula. Beru si jenom brzdovy desticky na predek, svicku, trochu telnich tekutin na dolevani a vercajk, se kterym jsem schopen udelat GO. Pro klid v dusi je dobre mit zanovni AKU, protoze ty trpej jak mezek. Pokud si s sebou vezmes nejakej nahradni dil, tak se stejne vzdycky rozbije to, co s sebou nemas, takze bych to neresil.
Jinak ja mam na prodej original Top case i s kompletni plotnou a vsema sroubama a drzakama a 2 klicema. Sundal jsem to z moto, kdyz mela najeto 1800km, takze vse jako nove. Nechal bych to za cca 4500,- kdybys mel zajem...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Jak řešíte péči o řetěz na dovolené ? Říká se, že se má čistit a mazat po dešti nebo 700-1000km, ale je to individuální. Doma mám kettenmax, petrolej a pak sprej Castol na mazání. Tahat to s sebou mi ale přijde zbytečný, jak to řešíte vy? Jen třeba setřít řetěz nějakým hadrem a prostříknout jen sprejem ?
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
Tady se to hodí. Od čtvrtka je možno koupit kvalitní obal na motorku, za hezkej peníz. Já mám hliníkový kufry a bez problému je schovaná celá. http://www.lidl.c..._27750.htmAktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ten jsem měl v Norsku a vydržel ani ne tejden. Pak prasknul za začátku zipu. Asi byl moc plnej a já zase silnej. Já ho zalepil americkou páskou a dojel se mnou až domu. Vlastně ho mám ještě někde doma.
Ale při slušným zacházení může vydržet. A neprší do něj. To je fakt.
já mam FLM válec asi 4 roky, dost pužívanej. Nikde žádný praskliny, všechno ok. Asi už ted nedělají tak pevný.
Taky si myslim, že je válec dozadu lepší. Je tak velkej, podle objemu věcí. Mnohem větší kapacita oproti topu. Takže ani cestování se ženskou neni problém
šťastnou cestu
hlavně, že je pivo ftlamě
Neříkám, že je nejlepší. Ale já měl zatím jedinou, tuhle a bez problémů. Nikde se netrhá, švy držím. A to mám Lko a hliníkový kufry. Musí se nasazovat opatrně. Za mě dobrý
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Na svem predchozim moto, coz byl Dakar, jsem mel pro bezne cestovani original topcase a alu kufry Zega. Na delsi, nekolikadenni cesty jsem topcase sundaval a na zadni nosic prikurtovaval motovalec. Rozhodne do nej nacpes vic, nez do topcase. Usetris i nejake to kilo.
Upravil spea - ToM dne 08.10.2012 15:34
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já když jezdím se ženou okolo komína do cca 600km tak vozím Alu top 43litrů a 40L vak kterej je pogumovanej pro vodáky ze Sportisima za 350kč. Pevnost je dobrá a neteče do něj, zatím ho mám rok a je v pohodě.
LukyGs přiložený následující obrázek: