ahoj všem,nemáte někdo na prodej za slušnou cenu a nebo třeba jen na zapujčení snímač otáček na BMW1100GS kterej je tam na klice,nechcese mi objednávat novej když nevim uplně jistě že je to tim proč to nehází jiskru,no a nebo kdy ste někdo věděl jak se ujistit vtom že 11náctka nehází jiskru a že je to tim snímačem tak sem stou radou,předem všem díky
dej si tam systém zapalování a tam máš hall měření. skus procinknůt ty snímače. Napřed je ale jednodušší pučit si od někoho zapalovací cívku,jestli to neni ona tak to bude ten hall.I v případě že ti snímače budou podle měření přerušovat a jiskra furt nebude tak opatrně ohol káblík od hallu co je v motoru po tu gumovou průchodku.Já ho měl dole snad desetkrát,nakonec byla chyba v káblu na tom kůsku co je v motoru byla vydrolená bužirka na všech pěti drátkách a tam to probijalo.Nakonec sem kůpil nový a jede to. Pak sem skusil dat nový káblik na ten starý a hodil na motorku,nejel... TEN KÁBLÍK OHOL AŽ OPRAVDU V POSLEDNÍM PŘÍPADĚ AŽ VŠECHNO PROJDEŠ,VČETNĚ CÍVKY A OBOU FAJFKOKÁBLŮ.KÁBLÍK K HALLU JE STÍNĚNÝ A JAK HO NARUŠÍŠ TAK PAK NEMUSÍ JIT.JÁ HO ROZKUCHAL AŽ SEM MĚL NOVÝ SNÍMAČ.
Kupredu spatki ni krok...
tak snímač otáček sem tam dal novej a šlape to jak hodiny,ta závada se projevovala tak že motorka když stále alespoň den v klidu tak potom šla nastartovat a chytila ochotně na dva, asi tak po minutě to začalo jít na jeden a po další minutě to zdechlo uplně a neházalo to jiskru,když se tonechalo zase tak přibližně den stát tak to zase chytilo a bylo to stejný jak sem už psal,na tom snímači nebilo vubec vubec nic znát vypadal normálně jen lechce zaprášenej jinak nic znatelnýho,jo a ta motorka takhle začala blbnout po umytí vapkou,ta vapka je hold zabiják pro tyto stroje