Ahoj,
mám k Vám prosbu, potřebuji se rozhodnout, zda volit orig. BMW 3x kufry + jejich držáky, zámky + montážní sada a nebo volit obdobné typy od Touratech. Zatím nevím rozdíl v ceně, ale dosti mě také zajímá jestli je rozdíl i jinde, pevnost, použití atd.
Pokud bude pouze menší rozdíl v ceně vezmu klidně to lepší, ale budu cestovat, tak je samozřejmě pro mě důležitá bezproblémovost a praktičnost. Jinak ještě jeden dotaz, lze na orig. držák od BMW dát kufry od TT.
Jacobyen: To rozhodnutí je na tobě. Mě se nelíbí plastové zámky a hlavně plastové těsnící lišty. Navíc nejmenší díl na opravu je celý kufr (nejde tedy objednat jen třeba víko nebo korpus). Ale jsou asi hezčí..
Nicméně na originál držák nejdou jiné kufry dát - jsou tam takové planžety..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ano, ide to, tiež mám takú úpravu. Dokonca aj po odstráneni originál zadného nosiča na GS je možné tam namontovať nosič z GSA a aj topcase. Ja som mala šťastie na uja, ktorý si kupoval nové GSA a chcel na to moje nosiče na plasťáky (vůl?), tak bol wechsel k obojstrannej spokojnosti
Kwasak napsal:
Ano, ide to, tiež mám takú úpravu. Dokonca aj po odstráneni originál zadného nosiča na GS je možné tam namontovať nosič z GSA a aj topcase. Ja som mala šťastie na uja, ktorý si kupoval nové GSA a chcel na to moje nosiče na plasťáky (vůl?), tak bol wechsel k obojstrannej spokojnosti
Kámoš takhle prohodil s jedním novým majitelem GSA drátěný kola za litý. Tak až potkáte GSA s litýma kolama tak víte odkud vítr vane...
to Alles:
promiň vidím tvůj příspěvek až dnes....
Kufry jsem nakonec nevzal, páč jsem je přenechal kámošovi a ten mi zase přenechal něco jiného, takový pěkný skorokruh. Navíc kufry byly v USA a dovoz by byl trochu komplikovanější, ale vše jde, když se chce.....
Radši jsem je vyměnil za super lehký notebook s doplatkem, který se mi vejde do bočního kufru a nezabere tolik místa, jsko můj současný.....