Kazdej ti bude chvalit to sve. Na takovyhle dotaz se dost tezko jednoznacne odpovida. Kazdopadne, s Pharao Tour rozhodne chybu neudelas. Bunda skutecne funguje. Jak zima tak teplo. Nevim jak extremni teplo. Kalhoty mam Lindstrands Lizard http://www.halvar...zboziid=63 a jsou taky bezva. Maji odnimatelnou membranu a ventilacni zipy. Jsou volnejsi, tudiz na enduro bezva. ... myslim, ze jsou prdacky.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea napsal(a):
Kazdej ti bude chvalit to sve. Na takovyhle dotaz se dost tezko jednoznacne odpovida. Kazdopadne, s Pharao Tour rozhodne chybu neudelas. Bunda skutecne funguje. Jak zima tak teplo. Nevim jak extremni teplo. Kalhoty mam Lindstrands Lizard http://www.halvar...zboziid=63 a jsou taky bezva. Maji odnimatelnou membranu a ventilacni zipy. Jsou volnejsi, tudiz na enduro bezva. ... myslim, ze jsou prdacky.
No jo, ale kdyz to je uplne v jine cenove relaci.. spis tu otazku tedy preformuluju:
Jde sehnat neco jako Pharao Tour levneji?
Mám Akito desert, vyndávací obě vložky a chránice Knox. Cena obdobná jako pharao. Mě vyšel komplet na 9500Kč. Zima dobrá léto ještě nevím ale má větrání a tu vyndávací membránu tak myslím že to bude dobré.
Pharao jsem měl na sobě a myslím že je to obdobné.
Splněný sen moje 1100GS
4 randolf.
Tak to jo. To bude ale tezky. Sam jsem ze zacatku laboroval, nedal na doporuceni at rovnou koupim neco poradnyho a nakupoval a nakupoval a pak prodaval a prodaval a zase nakupoval. Kdyz nakoupis nejakej shit, tak se v tom budes bud potit jako prase a nebo ti v tom bude kosa a nebo budes porad promachanej od drobnyho mrhoelni. Jsem fakt zvedavej, co ti kdo poradi. Kazdopadne, jak jsem uz psal. Pharao je uz VYZKOUSENY kvalitni oblecek, za jeste jakz takz rozumnou cenu. Mozna to chce pockat, hlidat inzerci a nakoupit nejaky lehce jety. Jak bundu tak kalhoty jsem nakoupil timto zpusobem a nelituju. Oboje temer novy s cenou minimalne o 1/3 nizsi nez v shopu. Mozna zkusit tuhle cestu. Tady na foru v inzerci se obcas neco zajimavyho objevi. A lidi tu jsou zpravidla ferovy.
Kdyby mělo pharao vyndávací membránu, tak by to bylo dokonaly, ja mam sice tibet ne tour, ale už bych do toho asi nešel. prostě to chce něco i s vyndávací membránou.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Ja myslim,ze stejny jako Pharao budou hadry Rockway co se tady inzerujou a je to levnejsi. http://www.outlet...motorku-2/ Za ty prachy asi nic lepsiho se nesezene.
Ale jak pise Kubicek, do hadru bez vyndavaci membrany bych uz nesel. Pharao Tour jsem mel a do vedra to neni zadnej zazrak,hlavne kalhoty. Koupil jsem pak hadry od Revitu s vyndavaci membranou a je to parada, cena byla v nemecku cca stejna jako Pharao. V desti navrh nepromok protoze ta membrana za cas stejne promokne(prehanku to vydrzi) a jsem spokojenej.
Aktualne 1250 GSA HP
Proto jsem taky kupoval ty kalhoty s vyndavaci membranou (Lindstrands Lizard). Neni vetsi pakarna, nez zapareny kulky a prd**.
jo souhlasim s xavierem, myslím ze rockaway bude uplně to samy jako pharao, a urcite kdyz zvolis rock tak neprohloupis
Upravil Kubicek dne 16.04.2010 21:43
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Chlapi, kvalita se musí zaplatit, takže bacha!!! Jak píše Spea, taky jsem zkoušel, ale neprodával, spíš daroval, až jsem přišel na to, co mi vyhovuje.Každému totiž něco jiného.
Randolfe jdi do revitu !!! http://www.fc-mot...Track-0030
Němci mají slevy. Bunda za 220e(5530kc)/ Pharao 250e. Výběr z barev přímo k tvojí moto a gatě stojí 180e !!!
Za ty love to de a myslím že je to slušná náhrada za pharao a řek bych že o třídu lepší..... F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jo a u nás to nekupuj mají to kurevsky předražený. Jsem zvědavej kdy si kluci z METEORSPORT s.r.o. upraví ceny bo bundu za skoro 10k (100% přirážka WTF) asi nikdo nekoupí.........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
petrj napsal(a):
Jo a u nás to nekupuj mají to kurevsky předražený. Jsem zvědavej kdy si kluci z METEORSPORT s.r.o. upraví ceny bo bundu za skoro 10k (100% přirážka WTF) asi nikdo nekoupí.........
Do ****u s METEORSPOSRTEM....Kominikace s nima je opravdu,ale opravdu super!
to Randolf : čeče nechci dělat nějaký rozumy,ale na hadrech bych nešetřil,je to to jediný,co Tě chrání...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.