asi to tu už bylo mockrát ale opakování matka moudrosti
jakej olej do kardanu a převodovky a kolik kam čeho ????
před cestou na balkán bych to rád asi vyměnil ale nevím co se tam má lejt
když ho miluješ není co řešit
Rekl bych,ze prevodovka je 0,8l.Dej tam jakejkoliv Hypoidni gl5 80w90,nebo 75w140.Vetsinou ti staci koupit litr.Nevytece to uplne vsechno,neco zustane na stenach.Znacku neres,kazdej ti doporuci neco jineho,ale staci dodrzet tu specifikaci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Rekl bych,ze prevodovka je 0,8l.Dej tam jakejkoliv Hypoidni gl5 80w90,nebo 75w140.Vetsinou ti staci koupit litr.Nevytece to uplne vsechno,neco zustane na stenach.Znacku neres,kazdej ti doporuci neco jineho,ale staci dodrzet tu specifikaci.
Jo asi je to tak nevypustíš všechno já to obšlech z manuálu
Čau Fífo, zkus třeba tohle ...viz obr. do převodu 0,8 do kardanu 0,2..............do toho kardanu když to naliješ tak je těsně po závit u víčka................s těma mapama si nejsem jistej jestli se domu dostanu tak to radši pošlu po Kačce......měla by přijet na jih o víkendu.............Honza.
............. no jestli ta fotka nevijde teť tak ti to posílám mejlem............nikdo neni dokonalej..............
samilcz přiložený následující obrázek:
vevis napsal(a):
Jo asi je to tak nevypustíš všechno já to obšlech z manuálu
A neobslehl jsi to z manualu na1200gs?Tim,ze tam trochu zustane jsem myslel tech 0,05l.Ne 2 dcl.Myslim ze prevodovka ma psano 0,8 i v manualu.
Taky tu motáte 1150 a 1100, Do 1150 ti litr nestačí do 1100 ano.Igdyž správně patří do 1100 0,8 převodovka a 0,23 kardan takže je to s odřenýma ušima
Upravil Bohumil dne 28.04.2010 08:19
Kupredu spatki ni krok...
diky chlapové už se na tom pracuje
a honzo mam pro tebe ty reflexní pasy tak je dam kačce
a co se týká kardanu vypustím a naleju po kontrolní šroub co je uprostřed jak někdo psal až po horní to je asi kravina od toho tam asi je ten kontrolní šroub žééé
Upravil fifa dne 28.04.2010 20:33
když ho miluješ není co řešit
............jo to je blbost špatně sem se vyjádřil...........myslel sem šroub na orázku se šipkou..............za folie dík na oplátku posílám cd po Kačce..............
fifa napsal(a):
diky chlapové už se na tom pracuje
a honzo mam pro tebe ty reflexní pasy tak je dam kačce
a co se týká kardanu vypustím a naleju po kontrolní šroub co je uprostřed jak někdo psal až po horní to je asi kravina od toho tam asi je ten kontrolní šroub žééé
šmarja kolik tam máš šroubů ?? ten nalívací je zrovna jako kontrolní,naliješ to skoro po závit a zašrůbuješ. je to ten jak máš šipku.
Kupredu spatki ni krok...
Tak se omlouvam za nevedomost. Zil jsem v domeni,ze do 1100 i do 1150 je to stejne.To jest 0,8l.Ted uz vim,ze 1150 ma do prevodovky 1l.
Jinak k tomu oleji mám tam Castrol 75W 140 a je to takový o ničem
Aolňačky a asfalt -dobrý ,horší je když se dostaneš do terénu nebo to někde zahrabeš nechce to pořádně řadit neutrál jde blbě a je to dle mě takový celí na pikaču.
B: Poměr užitný vlastnosti versus cena neodpovídající
Koupil jsem Motorex -označení co udává BMW naleju a uvidím
Dej vědět jak to dopadlo chci taky už vyměnit olej. Chtěl bych tam dát co tam patří, ale občas mi jde taky hůře řadit. Asi tam dám taky Motorex Gear Oil Hypoid 80W/90