Chlapi, tak jsem před 14 dny zakoupil nové SIDI Adventure GoreTex. Jsou velice příjemné na noze,jak za jízdy, tak i na výšlap. Velikost plně odpovídá velikosti bot, které běžně používám ( nebojte se tedy objednat na internetu ). Mohu jen doporučit.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
A cena ? Na netu jsem našel za 8.5 K to je celkem dost. Na adventure jízdu možná stačí i oxtar infinity goretex........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
brtnik napsal(a):
No teda docela cumim, kdyz jsem na ne koukal jako na novinku stali asi 6990.-Kc, ted fakt kolem 8,5 tis. to je az dost
...já za ně platil v Rakousku 350,- EUR. Ale vidíš ten bordel u nás. V ČR k dostání snad koncem května, dle dovozce a Bystrické je má už od zimy. Tak za co nás ty taliáni mají, platíme snad stejně jako ostatní.
Čaba
R 1200 GS Adventure
brtnik napsal(a):
No teda docela cumim, kdyz jsem na ne koukal jako na novinku stali asi 6990.-Kc, ted fakt kolem 8,5 tis. to je az dost
...já za ně platil v Rakousku 350,- EUR. Ale vidíš ten bordel u nás. V ČR k dostání snad koncem května, dle dovozce a Bystrické je má už od zimy. Tak za co nás ty taliáni mají, platíme snad stejně jako ostatní.
co sem zaslechl v kuloárech,tyto boty se v čr prodávat ani neměly
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
brtnik napsal(a):
No oni za to ti výrobci, ať už jsou odkudkoliv, nemůžou. To naši čeští dovozci. Většinou mají mizerný sortiment a jen pár velikostí, protože se bojí, aby všechno prodali a cenu pro jistotu nasadí výš, co když houpne euro, že?! Prostě to asi souvisí i koupěschopností nás všech, ale je to takový malý začarovaný kruh...
Maiali nel Fango!
Louis.de 309ojro viz link. http://www.louis....&anzeige=0 F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Je to horký favorit na nové botičky.
Trochu jsem doufal, že startovní cena časem trochu opadne, ale zatím to tak nevypadá...
Asi nakoupím u Luise
BMW GS = stroj na radost
Alda napsal:
Dam ruku do ohne za to, ze ochrana nohy bude urcite lepsi v Sidkach. Skoda, ze Sidi nemaji radi siroky chodidla, jinak by to byla jasna volba.
To Alda: Právě jsi uhodil hřebíček na hlavičku, o tom se tu ještě nepsalo. Bota je doopravdy poměrně úzká přez nárt, mě byly všechny boty hrozně volný a Sidi mi sedí fantasticky. Jinak, co se kvality týká i po 800 km v nepřetržitém a hustém dešti jen v nepromoku a bez návleků na boty noha suchá, Sidi Adventure nepropustí ani kapku. Najel jsem v nich letos cca 20 t. Km v různých podmínkách a neměnil bych.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Alda napsal:
Dam ruku do ohne za to, ze ochrana nohy bude urcite lepsi v Sidkach. Skoda, ze Sidi nemaji radi siroky chodidla, jinak by to byla jasna volba.
To Alda: Právě jsi uhodil hřebíček na hlavičku, o tom se tu ještě nepsalo. Bota je doopravdy poměrně úzká přez nárt, mě byly všechny boty hrozně volný a Sidi mi sedí fantasticky. Jinak, co se kvality týká i po 800 km v nepřetržitém a hustém dešti jen v nepromoku a bez návleků na boty noha suchá, Sidi Adventure nepropustí ani kapku. Najel jsem v nich letos cca 20 t. Km v různých podmínkách a neměnil bych.
můžu jen potvrdit. Před nimi jsem jezdil Daytony trans open gtx..taky výborný, možná i pohodlnější a nevržou ale jak trochu povolily začaly mi být volný přes nárt. Mám holt nohu úzkou a nížší...žádný sloní chodidla. No a na takový jsou Sidi ideální. A co se týče profilu špičky, ani řadičku jsem nepřestavoval.
plynu není nikdy dost.. servis motocyklů BMW
Ja prave kvuli sirce chodidla Sidi nemuzu, jednou jsem vyzkousel TCX (driv vlastne Oxtar) a od ty doby kupuju jen TCX, vyhovujou mi naprosto.
Ale prave kvuli bezpeci (a narozdil od MX bot i pohodli) jezdim ve sportovnich botach. Aktualne TCX Competizione S GTX. Ale taky uz maji za sebou 3 sezony a dokonce uz ani to sucho v nich neni. Takze budu muset menit. Neda mi to a Sidi Adventure urcite vyzkousim, kdyz to nepujde, tak zase ty samy TCX.