Zdravím všechny motorkáře, sháním přední blatníček na BMW F 650 GS nevíte prosím kde se dá koupit přes internet, nebo nemáte ho někdo doma ? Děkuji za odpovědi.
petr22j přiložený následující obrázek:
no ale potrebuješ k tomu ešte aj ten hlinik. lebo ta moto čo to nema tak ten hlinik nema odliatky na prichytenie toho blatnika. ja som to menil tak to viem
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
100bubu napsal(a):
no ale potrebuješ k tomu ešte aj ten hlinik. lebo ta moto čo to nema tak ten hlinik nema odliatky na prichytenie toho blatnika. ja som to menil tak to viem
2 petr22j: Ten stabilizátor bys mohl sehnat tady v inzerci. Je tu teď celkem dost motorek na ND. A nebo si kup nový, ale to bych nedělal --> 3217.50 Kč u BMW Krotil, číslo dílu 31427667279, schéma zde:
xhackerm napsal(a):
Je tam vůbec k něčemu dobrej? Já ho tam nemám (Dakar) a nezdá se mi, že by tam něco měl vyřešit.
Bylo to to první co jsem dokoupil (v TT). Dakar je už ve své podstatě motorka ,,prase" stačí nedlouhá jízda v mokru po znečištěné vozovce a je zasviněná až po uši, včetně jezdce. Př.blatník (ještě jsem jej dole o asi 10cm prodloužil) alespoň trochu tu hrůzu zmírní.
xhackerm napsal(a):
2 petr22j: Ten stabilizátor bys mohl sehnat tady v inzerci. Je tu teď celkem dost motorek na ND. A nebo si kup nový, ale to bych nedělal --> 3217.50 Kč u BMW Krotil, číslo dílu 31427667279, schéma zde:
kamoska chce koupit 650gs,jedno si vyhlidla a ten blatnik tam neni.chci se zeptat jestli je to normalni vybava k masine nebo jako doplnek.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Danes napsal(a):
kamoska chce koupit 650gs,jedno si vyhlidla a ten blatnik tam neni.chci se zeptat jestli je to normalni vybava k masine nebo jako doplnek.
Podle me se to dava na vsechny neDakar verze. Mel jsem ho n malym GS r.v. 2002.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
V době když jsem měl ještě NX650,jsem se ptal jednoho ,,Dakaristy" na nějakým srazu co to dělá v dešti bez toho blatníku,a on odpověděl že prostorem okolo šavlí a řidítek na něj valí gejzír vody ;to u mne taky přispělo k jeho pořízení ta informace. Jinak mě v TT tvrdil chlapík že je to univerzál i na GS650
Čaute, "hliník" jak to nazýváte není problém vrtnout a říznout tam závit, k original blatníčku se dodávají 4 šrouby. Montáž včetně řezání závitů trvá tak 30 minut. Teď jsem to dělal. Miki