Potvrzuji, je top výborná věc – třeba na výjezdech ze zatáček umožňují velmi precizně dávkovat zatížení vnější strany motorky a vestoje se s nimi jezdí krásně. Oproti úzkým stupačkám na normálním GSu je to velké zlepšení, ale upřímně, mít Adventure se širokými stupačkami, váhal bych, jestli to za ty peníze stojí...
Pro mně ,ocenil jsem převážně dlouhe přejezdy ve stupačkách.Nebolí mě tolik kotníky ,lepší ovladatelnost. Perfektně se ve stoje řadí i brzdí, ten kloubek je fakt výborný nápad.
Upravil batman dne 18.05.2010 15:51
Mám je a supr. Jízda ve stoje je na 1. Doporučuju.
Jo a taky jsou hezky blýskavý.( ještě )
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Mohu jen doporucit. Dobre je ze mas porad chodidlo na cele plose diky naklaneni stupacek.
Na cenu se chce podivat > je v CR nekolik dovozcu a nekolik cen, ktere se lisi i o 1000-1500
3/6 Marines SEMPER FI
Pokud jich tady dáme do kupy alespo 6ks (na 6 moto) tak je umim sehnat za 3 500,- na jakoukoli motorku na kterou se delaj. Typ si najdi tady http://www.outlet...py-motorek, mam tam na webu normalní cenu 3890,- ale tady pro členy fora by to bylo za 3500,- ale musim to udelat jako jednu objednavku najednou. Tak kdo ma zejem do PM adresu a typ z tabulky nebo alespon typ moto a rv.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
MAKO napsal(a):
Za 179$ ti dojdou z ameriky i s postovnym. Moc vyhodny mi to neprijde... Do 300$ neplatis clo ani dph.
Ja jen nabízim co umim udelat pro toho kdo je chce. Levneji to neumim. Mimochodem pri dnesnim kurzu je to levnejsi nez z USA, 3500 je samozřejmě s DPH, takže kdo si ho muže odečist tak je to dalších 20% dolů, nehledě na problem reklamace atd v případě nějakého problému, řeším ja jako dovozce.
Ale mimochodem s tim DPH z USA by me to zajimalo, to je opravdu tak ze jako normalnimu cloveku ti nekdo v USA, pokud je to export muze prodat bez DPH aniz mas VAT number. V EU to tak nejde.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
MAKO napsal(a):
Za 179$ ti dojdou z ameriky i s postovnym. Moc vyhodny mi to neprijde... Do 300$ neplatis clo ani dph.
Jak počítám tak počítám 179 * 20 je 3580.- oproti 3500 od Pardala . Při této konstalaci mi to jednoznačně přijde lepší u nás. Nebo dělám nějakou fatální chybu ve výpočtu.
Ale už je mám asi půl roku. Neváhejte a montujte, je to dobrý
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
MAKO napsal(a):
Ja jen nabízim co umim udelat pro toho kdo je chce. Levneji to neumim. Mimochodem pri dnesnim kurzu je to levnejsi nez z USA, 3500 je samozřejmě s DPH, takže kdo si ho muže odečist tak je to dalších 20% dolů, nehledě na problem reklamace atd v případě nějakého problému, řeším ja jako dovozce.
Ale mimochodem s tim DPH z USA by me to zajimalo, to je opravdu tak ze jako normalnimu cloveku ti nekdo v USA, pokud je to export muze prodat bez DPH aniz mas VAT number. V EU to tak nejde.
On nemyslel, že bys nemusel platit DPH v USA, ale, že ho nebudeš muset platit u nás spolu se clem, protože to je ještě malá částka.
Jinak na ebay jsem to našel za 164$ i s poštovným, ale zas tam není ta záruka. A hlavně, teď není výhodnej kurz.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
když se domluví 20 a více lidí dá se udělat group buy přímo od výrobce za slušnější cenu myslím že nabízeli 135 dolarů v i s poštovným na individuelní adresy, takže kolem 125 dolarů + poštovný na adresu známého v USA a následné odeslání do ČR jako dar jsem schopnej zařídit. http://www.advrid...pegz+group
Upravil MAKO dne 20.05.2010 13:47
FYYFF
Livingspace napsal(a):
a když se domluví 40 lidí,tak založíme fabriku a můžem si to vyrábět sami
Neee když se domluví 40 lidí pošleš jednu sadu do Číny a do měsíce jich máš doma kontajner na 140 doláčů a pytel rejže!
... servis a diagnostika BMW Motorrad