Už se to zase blíží a tak těm co by chtěli přijet na tuto komorní mototuristickou akci, bych jen zhruba nastínil program z minulého roku (letos to bude podobné, ale nechte se překvapit)
Pátek - příjezd, postavení příbytků a volný program
Sobota - Odjezd na orientační závod dle přiloženého itineráře (nejde o rychlost),
v podvečerních hodinách návrat z orienťáku, vyhlášení výsledků závodu,
nejvzdálenější domácí a cizinci a odměnění cenama
Neděle - Bohužel odjezd
Letos bych to chtěl oživit ještě o další věci jak na trati, tak i na místě kempování.
Bydlení bude ve vlastních stanech, pivo G10% bylo za 15 kč, limo kofola sudová zdarma, klobása sýrová s hořčicí a chlebem na tácku za 25kč a vstupné 100kč osoba na víkend. Letos by ty ceny měli být něco podobného.
Orientační závod měřil cca 300km a začínal a končil na jednom místě. Proto jste mohli jet na "lehko" a kdykoli vás to přestalo bavit, nebo jste nestíhali a nebo už cokoli, tak jste věděli kam se vrátit.
Nevim, co bych ještě napsal, tak jestli máte nějaký dotaz, tak se ptejte.
Jste srdečně zváni.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
GPS je povolena?Bez ní su úplně ztacen.To by se taky mohlo stát,že po skončení orientačního závodu bude vyhlášena noční záchranná mise!Ale to G za 15Kč,to my můžem co,Bohušu!?....
BMW R 1100GS vzor kačer
Minule se na GPS nikdo neptal, ona to byla navigačka spíš pro zdokonalení účastníků v navigaci než opravdová soutěž. GPS se stejně moc použít nedá, jen na odečítání vzdáleností mezi křižovatkami.
Všem tuhle akci doporučuju, je to komorní záležitost, ale skvělá parta českých a slovenských mototuristů a aspoň vloni byla trasa navigace fakt. krásná. Ivan
Jinak mám vypracováno zatim 180 km trasy. Ještě tak 60 - 70 km schází. To musim dotáhnout do konce zas nějaký jiný víkend
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jo, končí to na stejném místě, tak jedině tak ji využiješ. Pak ti poslouží dobře
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Dneska jsem dodělal trasu, měří nějakých 230 km dle intinteráře. Tak jsem na vás zvědav, kdo přijedete na seznamovačku. Je to už za měsíc!!!! Už se těším. Doufám, že počasí bude přát stále stejně.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak jsem byl projet trasu s prvním jezdcem. Ani moc nebloudil . Pár křižovatek musím líp vykreslit, ale jinak nic složitýho. Jsem na to zvědav. Údajně hlásej i hezky, tak už aby to bylo
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Kolik si jich uděláš sám, tak jich tam budeš mít Záludnosti tam nebudou, ale některý křižovatky se hledají líp a některý hůř. Po státovce to nevede, takže jsou třeba malý a snadno přehlédnitelný. A celý to vede po asfaltu - od novýho až po rozbytý, ale i na silničáku by se to dalo projet (ovšem milovat mě za to nebude)
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Podle předpovědi hlásí na příštích 30 dní minimum srážek a nadprůměrný teploty. Takže na Vedralku by to snad mohlo klapnout. Byl bych hodně rád, kdyby tomu tak bylo.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Dneska se namnožili "sobotní listy" (itineráře) a v sobotu budete moct celý den číst a jezdit. Budou tam pro vás zajímavé informace. Já už zítra dopoledne vyrážím na Vedralku připravovat, ale občas se na vás přijdu mrknout. No a v pátek se budu těšit osobně. Nebo už někdo chce přijet zítra?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Rád bych přijel, bohužel na tom hrošík ani já nejsme zatím fyzicky nejlíp, tož se tam mějte fajně a přeju hlavně pěkný počací . Cca 10 km odsud je sraz motorkářů ( Wild-Ride sraz - Plzeň Křimice (pořadatel - Wariors MC Pilsen) , ale musel bych tam na stopětadváce Hondě mojí dcérenky, no, možná lepší něco, než nic. Tak snad někdy příště...Zdary, Zdenek.
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán