Schuberth C2 je snad nejlepší vyklápěčka,jaká kdy byla udělaná.Kámoš ji má a říká že za ty prachy je to BOMBA.Není vůbec hlučná,je lehounká.........jestli chceš vyklápěčku,tak do ní jdi.
No nevím.Bohuš mě teď říkal,že je to nejhorší vyklápěčka.Navíc je prý dost drahá.Já mám Airoh SV 55.Má i vnitřní plexi proti slunci a spokojenost.Tuším stála 5900Kč.
Jinak hezkej avatar Swate......
BMW R 1100GS vzor kačer
Tu šubrtku má Jirka z Miroslavi ale nevím jaký typ stála 10 tisíc a vůbec nedrží otevřená.Já mám ajroch mathlisse a je dost hlučná ale ta sv 55 je už o třídu víš a má dvě pleksi,za 4900 máš dvě místo jedné šubrtky.
No tichá moc není,ale já v ní 200km/h nejezdím,tak stačí.Správně bys měl helmu jednou za dva roky měnit,tak do ní nebudu zas tak moc investovat.
BMW R 1100GS vzor kačer
Zdravím,
do loňské sezony jsem měl BMW EVO4, te'd jsem koupil v Schubertku C2. Řekl bych. že je festovnější, rozhodně je tišší, hmotnost zhruba stejná jako Evo4. Má i vnitřní plexi proti slunci, což si nemůžu vynachválit. Poslední pátek jsem s ní absolvoval 400km a maximální spokojenost. Můžu jedině doporučit.
Navíc se chystám pořídit Bluesonic od Schubertu, což je taky skvělá věc a do přilby Vám sadu profesionálně zabudují.
Upravil Ivo dne 01.04.2007 13:35
Ivo
R1200GS
K1200LT
Ono je to o srovnání. Někdo má Airoh a je spokojenej, ale zajímalo by mne jestli jezdil s něčím lepším.
Jak je to u té Schuberthky s tím samovolným sklápěním odklopené přilby? Někdo říká ano, jiný ne. S vyklopenou by se jezdit nemělo, ale copak to někdy jde??
Přilba by se měla měnit častěji, ale já mám Nolan N100 8 let a furt je skvělá, plexi nepoškrábané, všechno aretuje jako zamlada, hluk, odmlžování i větrání dobrý, sedí jako ulitá, jen se holt otvírá ještě oběma rukama a nemá druhé sluneční plexi. Ale uvažuji o nové a Schuberth je žhavý kandidát. Taky jsem viděl prospekt na novou Sharku co se odklopí až úplně dozadu, má s ní někdo zkušenost?
Každé dva roky helmu měnit nebudu (to snad už nemůže platit, vždyť na ten Shark dávaj záruku 5 let!) tak nechci šetřit na něčem, co mám na hlavě 400 hodin za rok...
Ivan
Ivan napsal:
Ono je to o srovnání. Někdo má Airoh a je spokojenej, ale zajímalo by mne jestli jezdil s něčím lepším.
Jak je to u té Schuberthky s tím samovolným sklápěním odklopené přilby? Někdo říká ano, jiný ne. S vyklopenou by se jezdit nemělo, ale copak to někdy jde??
Přilba by se měla měnit častěji, ale já mám Nolan N100 8 let a furt je skvělá, plexi nepoškrábané, všechno aretuje jako zamlada, hluk, odmlžování i větrání dobrý, sedí jako ulitá, jen se holt otvírá ještě oběma rukama a nemá druhé sluneční plexi. Ale uvažuji o nové a Schuberth je žhavý kandidát. Taky jsem viděl prospekt na novou Sharku co se odklopí až úplně dozadu, má s ní někdo zkušenost?
Každé dva roky helmu měnit nebudu (to snad už nemůže platit, vždyť na ten Shark dávaj záruku 5 let!) tak nechci šetřit na něčem, co mám na hlavě 400 hodin za rok...
Ivan
Ja jsem sharku mel a nebrat reklamocal jsem ji dvakrat. 1. lak 2. panty. Airoh jsem mel
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/airoh-sv-55-titanium-p-361.html?cPath=94_100
ale ted bych chtel Schuberth. Asi do ni pujdu u toho Travnicka. Dekuji za odpovědi.
Tady je ceněna jako opravdu nejlepší odklápěčka
S otevřenou nejezdit, co to je za blbost? Neříkám 500m do samky, ale jinak nikdy, budu vás hubovat. Proto je celkem jedno, jak se chová za jízdy otevřená.
Je to moje budoucí koupě, jenom čekám, kdy konečně rozjedou ten Bluesonic,abych to udělal najednou. U vás v Čechách je v tomto směru něco nového? Tady nikdo neví vůbec nic ohledně datumu dostupnosti, na pár fórech v cizině jenom kudé zprávy o tom, že snad koncem února, pak koncem března, pak asi během května, nic se neví asi ani u vás co?
jěšte nevím zda C2 nebo S1, ale asi C2
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
martin napsal:
a ta cena je dobra? Nebo muzu nekde sehnat levnejsi?
Cena je plus minus OK. Já ji kupoval v Bratislavě u Michala Fraňa, což je prodejce BMW a mimo jiné i importer Schubert na Slovensko. Cena na SLovensku je 16.000.- Sk, což je asi 12.300 Kč, nicméně si určitě jde domluvit slevu
S vyklopenu za jízdy jsem zatím nejel a ani se nechystám. Když je otevřená, nemám pocit, že by se zavírala.
K Bluesonicu. Na Slovensku je první kousek, který mě snad bude patřit
Upravil Ivo dne 01.04.2007 21:27
Ivo
R1200GS
K1200LT
martin napsal:
a ta cena je dobra? Nebo muzu nekde sehnat levnejsi?
Cena je plus minus OK. Já ji kupoval v Bratislavě u Michala Fraňa, což je prodejce BMW a mimo jiné i importer Schubert na Slovensko. Cena na SLovensku je 16.000.- Sk, což je asi 12.300 Kč, nicméně si určitě jde domluvit slevu
S vyklopenu za jízdy jsem zatím nejel a ani se nechystám. Když je otevřená, nemám pocit, že by se zavírala.
K Bluesonicu. Na Slovensku je první kousek, který mě snad bude patřit
Na ebay se pohybují ceny většinou za C2 od 270-do 360, za S1 o něco málo výše, takže levněji než v obchodě /jako vždy/
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Na ebay se pohybují ceny většinou za C2 od 270-do 360, za S1 o něco málo výše, takže levněji než v obchodě /jako vždy/[/quote]
Promin ale kdyby vsichni kupovaly vsechno na ebay tak bys asi nemel co jist. Buhvi zda to neni kradene atd. Nerikam ze vsichni kradou ok? Kupoval jsem prez Ebay tak vim jake zbozi tam je atd. Nejhorsi je z GB. Podporovat zlodeje? Nebrat. Proste nejsem ten typ cloveka. Radsi si to koupim u nas, klidne na eshopu u Travnicka. Mam zaruku atd.
Vypisuju anketu - kdo občas jezdí nebo nejezdí s odklopenou helmou? DOCtor je zásadně proti, ale já si to bez toho neumím někdy představit a co znám lidi, dělaj to podobně. Bezpečnost a že to výrobce přilby nepovoluje je druhá věc. Ivan
Občas si ji otevřu. Když ono to tak krásně luftuje Helma Caberg Justissimo a taky se zavírala sama potvora. O plexi ani nemluvim. Jsem ho otevřel a než jsem dal ruku zpátky na řidítka, tak bylo zavřené. Ale přelstil jsem ho. Koupil jsem nové boční úchyty na něj a je po zavírání. A v sobotu do RO to plexi nezavřu a nezavřu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No vidíš DOCtore!!! Taky jezděj s odklopenou! Vyhubuj jim jako mě!
PS: Cicli, dík.
PS: koneckonců, co na tom je? vždyť je to pak jako normální otevřená helma, nebo ne?