Ahoj potřeboval bych poradit ohledně bočních nosičů. Je to na BMW 650 GS rv2000. Mám textilní brašny a už se mi stalo, že se 1 spálila a navíc ničí lak. Chtěl bych, zda to někdo řešil jen nějakou vzpěrou a zda při pádu neveme plast, nebo kde koupit boční nosič pro brašny, který moc nestojí. Případně, zda je lepší investovat do bočních nosičů pro kufry. Nebo možná nejlépe, zda nevíte o někom jako pan Bartus, ale co by udělal nosiče v okolí Prahy. Já jezdím většinou jen s top case, ale občas ve 2 potřebuji vzít i brašny. Díky za info.
Ještě mě napadlo, kdyby někdo prodával boční nosiče, tak bych případně koupil
Upravil madmike83 dne 29.06.2010 14:04
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Dík za fotky, asi budu preferovat nějaký rám, přeci jen mám to hlavně na delší cesty a pokud se hýbne kam nemá, tak s tím člověk pak moc nenaděla :/ jen bych potřeboval, aby cena byla někde kolem 2000 Kč Kufry dávat nebudu, tak se mi nechce dát 4000 Kč.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
hele dělal jsem si kdysi z nerezu plechu takový plotny taky pod brašny aby mi to chránilo textil od vejfuku a jedny takoví obyč mam ještě doma. žádnej zázrak ale je to funkční. já sem si do nich teda pak nechal vypálit lejzrem otvory at aby to vypadalo ale to nejni nutný. jestli je chceš tak za krabyčku cigár sou tvoje. sem od Pelhřimova ale dovezu je klidně do Humpolce což je u dálnice
Tančící Havran
poloSqueal: Dik za nabidku, uz jsem to vyresil bocnimy nosici na kufry, celkem jsem na to spechal a koukal jsem, ze to skrabe bocni plasty, takze bych stejne nakonec musel ty nosice koupit. Tak hodne stastnych km vsem
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS