stojím, kopnu tam jedničku z neutrálu, rána jako vždycky..už si myslím, že tam je ale stejně tam není, rožne se zase neutrál a nic.. takhle se to třeba někdy opakuje i 3x..když se na to ale soustředím, tak to tam většinou kopnu , ale musím pohnout motorkou.. může to být olejem, nebo čím?ostatní kvalty tam skáčou v poho, někdy něco nedořadím, ale to je v pohodě.. jen ta jednička mě sere
spojkové lanko tam mám ted uni.. origoš mi přijde zítra, tak uvidím. Je možné, že to je tím, protože předchozímu majiteli to prý nedělalo. A proč by to mohlo být lankem?
No jestli ti málo netahá za páku na bloku motoru... Ale nechci kecat... Já jen vím, že když jsem ho trošku více napnul, řazení je hned trošku kultivovanější... Prostě jestli ti to nedělá neplechu, jako když v autě blbě sešlápneš pedál...
no ale kdybych ho mel málo našponované, tak mám volnou páčku a když zařadím jedničku, slezu z motorky tak se na jedničku ani nepohne.. takže spojka vypíná podle mě dobře..
Tak to já neodjíždím jinak než s pákou dole než se pořádně rozjedu.Prostě na ní stojim a až se rozjedu tak teprv sundám nohu a o pár vteřin později řadim za dvě.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal(a):
Tak to já neodjíždím jinak než s pákou dole než se pořádně rozjedu.Prostě na ní stojim a až se rozjedu tak teprv sundám nohu a o pár vteřin později řadim za dvě.
Tak pak už je něco špatně. Což mě na najetých 100tkm i docela překvapuje
Do háje, to už ty bawory fakt nejsou držáky ??
No uvidíme. Moje Afra má na tacháči 87tkm /teda pokud první majitel nestáčel/, tak jsem zvědav jak dlouho ještě pojede .
Teď je v plánu výměna spojky
Jo někdy mě to udělá taky když to tam zařadím stylem Honda.Bawor halt asi je stavěnej na těžší komisňák.Nemyslím že je to závada(pokud to nedělá nějak intenzivně) prostě mají oproti např hondě tu převodovku víc humpoláckou.Chce to tam řadit víc důsledně prostě.
Upravil kim dne 29.06.2010 23:40
TOLI napsal(a):
Taky to tak dělám... Ale z toho důvodu, že mi občas jednička vyskočí...
xhackerm: kolik máš najeté ?
Pěkně to napsal Toli: není to závada, ale vlastnost
Jen blbé když zůstaneš viset ve stoupání, pravou seš na zadní brzdě a levou držíš šaltrpáku. To seš pak jak Chris Pfajferů ...