mam GS 1200/08 od jara. Teprve nyni jsem si udelal delsi nocni vylet.
GSo sviti nic moc, coz me ani moc neprekvapilo. Proc by jinak vsichno resili xenony apod.
Co me vice zarazilo je, jak moc se predni svetlo klepe a vibruje.
Kousek gumy pod svetlo sice problem doacsne vyresil, ale neni to moc hezke reseni.
Takze o tazka je, deje se Vam to tez a je na to pripadne nejake hezci reseni ?
Zdar mám taky 08 a neklepe a to svícení, zkus tam vrazit lepší H7, mě původní vydržela skoro 20 000 km a pak šla do kopru, ale měl jsem náhradní nějakou lepší osramku a rozdíl jako hrom, až jsem tomu nechtěl věřit...
Zdar neklepe se vubec! A dej si tam bud Osramku NIGHT BREKER a nebo Xenon pokud chceš mám ještě jeden držák na balast volnej!Ale xenon je palba svítí to jako hrom
... servis a diagnostika BMW Motorrad
všichni prominou, ale xenon má i svá proti a to hlavně v noci, nechám stranou předpisy hlavní problém je že oslňuje jak prase a nejvíc v neprojektorových reflektorech o změně zatížení nemluvě. Je na zvážení jestli víc světla stojí za to aby mě sejmulo auto jen proto, že mu vypálím flek na sítnici a on nic nevidíce se lekne a je to. Vůbec nejlepší je často viděná kombinace xenonové výbojky v autě se obyč refelktorem s profilovaným sklem jet proti němu nebo před ním je opravdu lahůdka
p.s. dej tam dobrou halogenu a máš klid. jinak klepání jukni na stav uložení celého světlometu na rámu, pokud to drží pevně (nesmí se volně vrklat) tak rozebrat a zkontrolovat co se povolilo uvnitř.
Servisak: co tam maš za xenon,odkaz? maš to někde nafocený? Maš to v potkavacím nebo v dálkovým světle a co na to canbus.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
jtopman napsal(a):
Servisak: co tam maš za xenon,odkaz? maš to někde nafocený? Maš to v potkavacím nebo v dálkovým světle a co na to canbus.
Klasiku H7 koupil sem ho tady!http://www.cztuni...=0&katid=0A mám to jen v potkávacím do dálky je xenon na prd! Jo a ten balast je digitální tak PC nepozná nic
servisak přiložený následující obrázek:
[249.54Kb]
Upravil servisak dne 02.08.2010 10:54
servisak napsal(a):
Zdar neklepe se vubec! A dej si tam bud Osramku NIGHT BREKER a nebo Xenon pokud chceš mám ještě jeden držák na balast volnej!Ale xenon je palba svítí to jako hrom
Ona se neklepe zarovka, ale cely svetlo ( vcetne budiku nad nim )
Svetelo je uchuyceno na dvou "sroubech" po stranach a prave v tech mam znatelnou vuli ( prestoze jsou dotazene, je to jen plast a nechci to prehnat ) .
Mám 07 a světlomet se mi klepe taky. Pěkně lítá i s budíkama třeba na dálnici na panelové cestě. Až mě něco přinutí to rozebrat tak to nějak poléčím. Napadalo mě přidat Zatím na to kašlu a jezdím.
Pája
Jak jsem kupoval svou dvanáctku, tak se mi zdálo, že se taky světlo klepe (i s budíkama), namontoval jsem přední plexi před světlo + stinítko a přestalo to...
edit - ovšem nemůžu posoudit, jak moc se to klepalo před tím, bo jsem to montoval skoro hned při koupi. bylo to volnější, když jsem s tím hýbal rukou - a porovnával jsem to v prodejně s ostatními a ty to tak volné neměly
Upravil Thymallus dne 08.08.2010 20:51
Miki242 napsal(a):
Mám 05ku a klepu taky jak parkinson ikdyž světlomet je objektivně dobře a pevně usazený...
Koukal jsem na to jeste jednou. Svetlo je po strana prisroubovane pres gumove podlozky. U me i pri maximalnim dotazeni ( tak abych neco neurval ) je stale znatelna vule.
O vikendu budu delat navigaci a pridavat zasuvku k budikum, tak to zkusim rozebrat a uvidime co se s tim da delat. Zatim mam krasnou gumovou podlozku mezi svetlem a chladicem oleje.
Miki242 napsal(a):
Mám 05ku a klepu taky jak parkinson ikdyž světlomet je objektivně dobře a pevně usazený...
Koukal jsem na to jeste jednou. Svetlo je po strana prisroubovane pres gumove podlozky. U me i pri maximalnim dotazeni ( tak abych neco neurval ) je stale znatelna vule.
O vikendu budu delat navigaci a pridavat zasuvku k budikum, tak to zkusim rozebrat a uvidime co se s tim da delat. Zatim mam krasnou gumovou podlozku mezi svetlem a chladicem oleje.
Tomas
Světlo drží na tech dvou šroubkách zboku a ještě nasazeno na trnu do gumového pouzdra a tam je ten zádrhel guma se uvolní vyklepe a už se mrskáá!
Miki242 napsal(a):
Tomas
Světlo drží na tech dvou šroubkách zboku a ještě nasazeno na trnu do gumového pouzdra a tam je ten zádrhel guma se uvolní vyklepe a už se mrskáá!
A ja jsem si rikal, kde je ten pes zakopany.
Mate nekdo tuseni zda se ten gumovy nesmysl da nekde koupit ?