morabo napsal(a):
Kamarád nedávno jednu srnku rozpůlil... Jel samozřejmě v noci, kousek od chalupy, na motárdu s takovou bludičkou místo světla 120...
No, tak na to by zabral jako plašič jedině Hummer, kterej by jel těsně před ním
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Je to hrozná blbost... zbytečné se s tím zaobírat. Nehledě na to, jak říkal kámoš, že té zvěři jezdíme po lese, děláme tam kravál, někteří smrad a pak si tam ještě nacpem tyhle rádoby placebo píč*viny, co by jim měly trhat uši ..
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem...
težko říct jestli je to blbost či nemám to na motorce cca 8 rokem,najel sem toho dost i po nocích a problém sem neměl a to jsem se párkrát díval srnkám do očí,do cesty nešla
fungovat by to mělo,ovšem od vyšších rychlostí,jestli se chceš kroutit mezi stromama,tak to asi fungovat nebude
a těch 25 kčnevím,nevím,je to ranec peněz
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Hrabe_X napsal:
Už tu bylo vlákno na toto téma...jediné účinné plašičky zvěře na motocyklu BMW jsem viděl zde:
Hrábě,tohle zařízení nejenom zvěř vyplaší,ale rovnou i vyzmizíkuje
Stará dobrá MG-34
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hodinu před setměním je zvěř nejaktivnější a vychází na pastvu. pamatovat na to. V tuto dobu je nejdivočejší. No a pak taky nad ránem. Hodně pomáhá laďák a nejezdit hlavně moc rychle. A taky jedno pravidlo platí: Kde je jedna, tam jsou dvě a kde dvě, tam i tři...
Ta kravina za těch 25 Kč, to je asi nějaká hračka z obchodu s ptákovinami ne? To neodežene ani krtka na zahradě :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033