to Mali: kamarád (Honda TransAlp) má narozeniny a kolaudaci...žena musí dopoledne pracovně do Hradce, kolem poledního bychom měli z Hradce vyrážet na Lochovice, tam budeme nejspíš do večera a potom budeme pokračovat na chatu na Šumavu...klidně se můžeme kousek společně svést
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
newman napsal:
Ahoj. Kdo by se chtěl přidat na projížďku ,tak sraz v sobotu 11.9. ve 14:00 u mostu přes Berounku(je u toho příjemná občerstvovna).
newman
Možná by bylo dobrý napsat, že sraz je v Srbsku - jak to máš jiném vláknu
To Vjetrnik: Tak se nějak domluvíme. Jen navečer musim valit do Prahy bo kámoš slaví 30. Až budeš v Locho, tak mi klíďo cinkni a můžeme aspoň pokecat.
Upravil MALI dne 09.09.2010 08:19
Doplněk : sraz Srbsko sobota 11.9. 14:00 u mostu pro auta přes Berounku. Je tam občerstvovna U kapličky... Před chvilkou jsem dal kolečko, je tam velmi příjemná pískovna. Pivko na Tetíně mělo jen tu chybu, že bylo malé...... newman
to Mali: uložil jsem si Tvé číslo, ozveme se na kus řeči
to Newman: uvidíme, jak budeme stíhat, nejspíš budu muset z Hradce ještě k Turnovu...třeba to vyjde
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Pokud se nic nezvrtne, dorazim. Pokud do tý doby stačím přezout, budu ready i na offroad, pokud ne, tak na těch slickách co tam teď mám neopustím asfalt (a i to bude nervák) v pískovně budu tak maximálně stavět hrad z písku, ale snad to stihnu obout...Anakee vypadaj po 8000 trochu dost unaveně co trasa ?
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Pokud se nic nezvrtne, dorazim. Pokud do tý doby stačím přezout, budu ready i na offroad, pokud ne, tak na těch slickách co tam teď mám neopustím asfalt (a i to bude nervák) v pískovně budu tak maximálně stavět hrad z písku, ale snad to stihnu obout...Anakee vypadaj po 8000 trochu dost unaveně co trasa ?
Vidím to na nějakých 100 km +/-. Několik km mimo asfalt, travers lesem, pro silnější povahy navštívíme menší motocross. trať...... , pak snad chvilku pokec někde u (ne)alka na zahr.
newman
Tak dnešní odpoledne padá . Jdu řešit opět zadní brzdu. Neplave brzdič. Vnitřek se nevrací a hřeje to. Zřejmě zarezlé.... V poledne to jdu rozebrat. Předběžně pokud to rozhýbu bych to viděl možná na zítra okolo 16:00. newman