Tak me dnes pri prujezdu zatackou pobliz Cortiny dAnpezzo nepodrzely moje Tourancky a ja se ukazkove proletl vzduchem :-), horsi byl dopad, zlomena klicni kost a sest zeber :-(
Tak ostatni jezdete opatrneji, at se nemusite valet v nemocnici jako ja :-)))
Neo
BMW R 1200 GS Adventure LC
tak tak,brzo se uzdrav čeče a pozdravuj nějaký pěkný sestřičky od Kubrtka
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No vazneho snad nic, par skrabancu na kufrech a riditkach, jel jsem nastesti celkem pomalu, kamos mi ji odveze v dodavce do CR, ja za ni dorazim snad tak za tyden
Neo
BMW R 1200 GS Adventure LC
tak to je cajk... alespoň bude vidět,že se používá
Hlavní je,že Ty jsi "v cajku"...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ešče že se ti nic vážnýho nestalo,kosti srostů a zas bude chlapík jezdit.Enom esli tam máš slivovicu a uzený ta nemocniční strava nic moc Přeju brskí ozdravení
Kupredu spatki ni krok...
nejake pikantnosti z letu/padu .. a tak? kdyz to dopadlo tak dobre...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já ležel 6 týdnů s naštípnutým obratlem a pomlácenýma žebrama, nic moc.
Takže ti ani nezávidím každý pořádný nádech, nedej bože když někdo vtipkuje a chceš se smát.....Přeju brzké uzdravení! Nakonec se ani tak moc nestalo, že?Jaké jsou sestřičky? Jaké je jídlo? Ty naše jsou ale hezčí! Doufám, že jsi byl pojištěný. Mne zašívali na lyžích v Rakousku na svahu a stálo mne to asi 40.000,-kaček. Pak jsem to od pojišťovny dostal zpět.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !