Zdravím,kluci nevíte někdo jakým šroubem je přišroubovaný spínač přední brzdy,spíš mi jde o to čím ho povolit,jestli je to torx a jaký rozměr.Díky za info.
Jo je to na 1200 r.v.2005
Upravil Biker755 dne 30.09.2010 18:58
díky,mrknul jsem na to,dělá mi to samé co tam popisujete.Občas zůstává svítit brzdové světlo a bzučí posilovač ale nebrzdí.Zkusím vyndat a pohrát si s tím.
...tak ste ma prehlasovali imbus....ale mam pocit že som ho vytiahol torxakom.......inač spinače čistim aspon raz do roka su tam tak schovane a pokial ich premažeš zvonka tam potom sa tam drži špina a blbnu ,popripade ešte prihnem aj ten pliešok aby dobre rozopinali
karcici napsal:
...tak ste ma prehlasovali imbus....ale mam pocit že som ho vytiahol torxakom.......inač spinače čistim aspon raz do roka su tam tak schovane a pokial ich premažeš zvonka tam potom sa tam drži špina a blbnu ,popripade ešte prihnem aj ten pliešok aby dobre rozopinali
Tak už je jasno, je tam imbus č.2 a ten červík je zalepený lepidlem.Pro jistotu jsem si koupil dost kvalitní imbus,aby se mi nežvejknul,ještě bych musel schánět ten červík a to bych nerad.