Zdar a sílu.
Jaké dáváte brzdové destičky?Četl jsem nějaký dišputát,že by měly být kotouče a destičky v symbioze,že by měly být k sobě.Aby hodně neubývaly kotouče nebo desky.
Když jsou na 1100GS kotouše origo,tak jakou zn.desek?Každý prodává ty nejlepší a jsou právě pro tebe.Nevím co koupit.abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
abbe napsal:
Zdar a sílu.
Jaké dáváte brzdové destičky?Četl jsem nějaký dišputát,že by měly být kotouče a destičky v symbioze,že by měly být k sobě.Aby hodně neubývaly kotouče nebo desky.
Když jsou na 1100GS kotouše origo,tak jakou zn.desek?Každý prodává ty nejlepší a jsou právě pro tebe.Nevím co koupit.abbe
Kup vyzkoušený,co ti vyhovujou. Já kupuju sintrovaný Lucas. Sice vydrží o trochu míň,ale neubejvá kotouč a brzdí výborně.
basto napsal:
me naký lukas dožraly kotouče a musel jsem koupit nové od ebc tak tam radsi dávám už jen ebc desky a jsou i levnější a brzděj super
Lucas má spoustu směsí. Záleží na tom jaký jsi měl. Jestli ti sežraly kotouče,tak musely být hodně tvrdý. Sintrovaný jsou "změkčený". Proto dobře brzděj.
tak to ti povim uplně přesně schaněl mi je Tomáš Padevít ( firma grave) www.grave.cz (skvělej týpek) a 22.5.2006 jsem za oba dva přední dával 7886.- a za zadní 4543.- a ty byli nejlevnější jaký se dali sehnat a jsou super
Používám Braking a jsem s nima spokojen. Měnil jsem jen zadní, přední mám původní BMW s těma jsem to koupil a najel na nich 40 000 km a snad ani neubyli. Jinak ty Braking ze začátku trochu pískaly, ale kotouče a desky drží dobře. Já měnil jen zadek a kamarád i předek a zkušenosti máme stejný. Cena dvou destiček na jeden kotouč je asi 600 - 650 kč. Jo a jsou italský.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi