nejde mi nastavit čas- hodiny na FID, ukazuje mi to zařazenou rychlost, palivo, teplotu, po naštelování hodiny drží, ale po vypnutí zapalování mi zase zmizí, je něco špatně, nebo to neumím nastavit pořádně? Díky.
Hodiny musí jít furt,ať je klíček zaplej nebo ne.Ten problém se ti objevil až teď, nebo trvá od koupě moto?Někdo to tu už řešil.Problém byl v předchozím majiteli,který šetřil baterii a hodiny zapojil až za klíček.
[quote]jt napsal:
Hodiny musí jít furt,ať je klíček zaplej nebo ne.Ten problém se ti objevil až teď, nebo trvá od koupě moto?Někdo to tu už řešil.Problém byl v předchozím majiteli,který šetřil baterii a hodiny zapojil až za klíček.[/quote
takto jsem to už koupil, ukazuje mi to čas jízdy, ale ne hodiny, chtěl jsem si je nařídit a po vypnutí zapalování to do 2 vteřin zhasne.
Dělalo mi to to samé (ale na 1150). Hodiny nešly a po zapnutí zapalování mi ukazovaly čas od nuly. Pomohla opravdu výměna pojistky - i když na první pohled vypadaly všechny v pořádku, postupně jsem je všechny nahrazoval novou (100% dobrou) a pomohlo to. Ta jedna byla prostě nějaká špatná - i když jsem to fakt okem neviděl. A od té doby hodiny fachčí (a serou se jiné věci ). Můžeš to tak zkusit, třeba to pomůže.