Chcem vas poprosit o radu ako by sa dali vycistit zvody na mojom gs 1200 adventura kupil som si gs a su tam dost zajdene zvody tak ak ma dakto skusenost stym ako to aspon trochu vicistit nech to vyzera k svetu tak budem rad ked mi poradite vopred dakujem
lakiluk napsal:
Chcem vas poprosit o radu ako by sa dali vycistit zvody na mojom gs 1200 adventura kupil som si gs a su tam dost zajdene zvody tak ak ma dakto skusenost stym ako to aspon trochu vicistit nech to vyzera k svetu tak budem rad ked mi poradite vopred dakujem
Já to leštím přes zimu. Leštící kotouč na flexu a jemnou brusnou pastu od BODY na zašlý laky ,pak ručo Nevrdulem kam se nedostanu. A výsledek je uspokojující je to nerez alespoň u 1150 na 1200 nevím ,ale asi taky .Jestli je to chrom tak na to zapomeň
Upravil smazak73 dne 03.11.2010 07:49
je to jednoduche, kupis si v Touratechu lestiacu pastu za 179,9 € vo Wunderlichu odlahcenu dobijatelnu highendflexu z redukciou na BMW zasuvku za 289,9 € sadnes si na campingovu stolicku od TT za 79,9€ a zasadne v tricku a siltovke od Wunderlichu komplet len za 139,9 € to vycistis
zo zasranymi zvodami sa neopovaz ukazat na cestach.. co by ludia povedali, sme predsa nobl znacka
raptor napsal:
je to jednoduche, kupis si v Touratechu lestiacu pastu za 179,9 € vo Wunderlichu odlahcenu dobijatelnu highendflexu z redukciou na BMW zasuvku za 289,9 € sadnes si na campingovu stolicku od TT za 79,9€ a zasadne v tricku a siltovke od Wunderlichu komplet len za 139,9 € to vycistis
zo zasranymi zvodami sa neopovaz ukazat na cestach.. co by ludia povedali, sme predsa nobl znacka
teď se trošku stydím,že sem na poslední vyjížďce jel se zaprááášenou motorkou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
raptor napsal:
Jestli to mělo bejt na mě ,tak mám stoletou Blackdekrovku a ta pasta stojí stovku a máš toho kýbl na 10 sezón a nevrdul 5€.V sezóně to nepucuju vůbec páč to nemá cenu
Vod Touratechu mám ve skříni katalog z roku 2008 to je jediný
Dan CB napsal:
Také se to dělá tak, že si koupíš smirkový papír pod vodu hrubost 1500(autolaky), a vyčistíš.Následně zaleštíš pastou.Odzkoušeno a plně funkční.
Jo jo to taky maká a výsledek je prímovej dělá to tak kámoš.Ale je to pracný tak jsem to zavrhnul