to ses brzo probudilco vim ja tak snad/ber z rezervó/ na 1150 gs dávale metzeler tourance a na 1150 gs adventure continental tkc 80.ale ať se vejádří vodborníci
bohůšu máš trocha pravdu jako vždy.vopakuju-votázka zní jaké pneu doporučuje BMW pro 1150 gs a to se už ňáké pátek neverábí tak letos to bude jistě mitas 09 dakar balatón
U 1150 GSA to mám napsané pod sedlem za pojistkovou skříňkou na štítku. Kukni tam. Jinak, můžu ti to opsat, no jestli to přečtu - je to za 6 let kapánek ošópané. v autě jezdí tělo na motorce duše
Nejde mi o rozměr ten vim, zas tak blbej nejsem ale kazdy vyrobce doporucuje a uprednostnuje nejake své vyrobce a typy a to se mi zatim nepodarilo nikde najit. Jen mne to zajima je mi jasny ze tam dam neco co odpovida rozmeru. (nebo mitas)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
dekuju za ten typ pod sedlem na to se podivam,
jinak otazka znela co doporucuje vyrobce za pneu, ne to Co tam mate nebo davali na ruzny roky vyroby a je jedno jestli se ta moto vyraby nebo ne.Jen tak pro ty co neumi cist nebo to blbe pochopili. Jo a ze bych zaspal si teda nemyslim. To se spis ted nekdo probudil a zapomel si protrit oci.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
R 1150 GS se prodávala alespoň, co si pamatuju obutá do Metzeler Tourance.
R 1150 GS Adventure bylo na přání buď s Metzeler Tourance nebo Continental TKC80.
shimi napsal:
no to je přece jasnéééé doporučuje MITAS
Kdyby to viděli inženýři ve fabrice (BMW),tak se smíchy neudrží. Mitas tam obouvají jen drobní zemědělci na svoje traktůrky
Myslím si,že Němci jsou nacionalisti a tak doporučujou Německý gumy - Metzeler,Haidenau atd.
Upravil BIGR dne 21.02.2008 21:08