Někteří z Vás si možná všimli,že přestal fungovat odkaz ČHMÚ na sledování radarových odrazů.Já ho před projížďkama sledoval celkem běžně.Zde je odkaz na nový,fungující web,kde je sledování propracovanější
Někomu se to může hodit...
Myslím,že by ani nebylo špatný dát tento odkaz přímo,na hlavní stránku ktomu počasí,co už tu je
http://radar.bour...
Upravil Kubrt dne 15.12.2010 11:08
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Někteří z Vás si možná všimli,že přestal fungovat odkaz ČHMÚ na sledování radarových odrazů.Já ho před projížďkama sledoval celkem běžně.Zde je odkaz na nový,fungující web,kde je sledování propracovanější
Někomu se to může hodit...
Myslím,že by ani nebylo špatný dát tento odkaz přímo,na hlavní stránku ktomu počasí,co už tu je
u puvodniho jen vymen "www "v hostname za "old" -- a je videt i ten uuplne stary.
http://old.chmi.c...mp;lang=cz
Upravil hicks dne 15.12.2010 11:10
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks : tak to jsem přišel s křížkem po funuse... Ale tenhle je dle mého lepší...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
hicks : tak to jsem přišel s křížkem po funuse... Ale tenhle je dle mého lepší...
ten na google maps?
je JINEJ (nacita se dele napr).
ale urcite take zakladni vybava motocyklisty.
Morabo nedavno nasel vrstvu v google earth s radary.. doufam, ze brzy to bude celoevropske.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jj,ten google maps...To sice se načítá dýl,ale jeví se mi jako propracovanější...
Hele, to jsem asi divnej, když na předpověď používám pohled z okna? Stejně to rosničkářům nikdy moc nevycházíLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Hele, to jsem asi divnej, když na předpověď používám pohled z okna? Stejně to rosničkářům nikdy moc nevychází
tak koukej na radar,aby jsi zase neuklouzl u slepic Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal:
Hele, to jsem asi divnej, když na předpověď používám pohled z okna? Stejně to rosničkářům nikdy moc nevychází
tak koukej na radar,aby jsi zase neuklouzl u slepic
Jo, potmě na dvoře mě stejně žádnej radar nepomůže. Leda předskokanLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Jo, potmě na dvoře mě stejně žádnej radar nepomůže. Leda předskokan
a tak to já někdy zajedu,dceru máš na vdávání,ne? Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal:
Jo, potmě na dvoře mě stejně žádnej radar nepomůže. Leda předskokan
a tak to já někdy zajedu,dceru máš na vdávání,ne?
Na vdávání dvě určitě, jednu možná a jedné bys ještě musel přikoupit roky Ovšem Káťa má už nějakého hubeňoura, Verča už ze mě udělala dědka, Adéla je sice nejmenší, ale bál bych se jí a Lenka je nukleární blondýna. K tomu musíš započítat opravdu velkou skorotchýni a pošuka jako jsem já. Nijak to chlapům holčiček nezávidím Ale klidně doraž, od jara začnu bourat podkroví, to se hodí každá ruka a pokud ti večer zbude síla a odhodlání........po štěstí jim šlapat nebudu. Tolik.
Upravil Medik dne 15.12.2010 13:35
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.