So zvaranim hliniku by ti mohli pomoct v pneuservisoch, kde opravuju hlinikove kolesa, nejlepsie to zober a oni ti budu vediet povedat ci ti to zavaria.
Jestli jsou to prasklé prsa, asi hodně záleží na tom, v jakém je to místě. Já mám zřejmě trhlinku někde kolem šroubu a řeším to už od léta, zavařeno, zabroušeno a po čase lehce prosakuje olej zase.
Nejvíc se to projevuje po najetí většího počtu kilometrů rychleji, tedy asi při větším zahřátí. Samozřejmě, když to pak člověk sundá z motorky, je kryt studený a nikde nic neteče.
Je to přesně uprostřed, zřejmě od kamene, tak to sundám a uvidíme co mi k tomu kdo řekne. Dám tomu jeden svařovací pokus a zatím to budu někde "výhodně" pořizovat. děkuju za podporu!
Kamarádovi se před pár lety v Rumunsku podařilo u 1200GSA vyštípnout kus karteru, co je k němu přišroubovaný plech pod motorem. Kamarád Martin mu to na místě zalepil takovou tou dvousložkovou tyčinkou jako plastelíny od Loctite. Dojel na tom dovolenou a co vím, jezdil na tom ještě dost dlouho, pokud ne dodnes...