Chlapové copak by to mohlo bít když mě nepatrně kape benzín z jedné té hadičky co kouká pod motorkou upozorňuji že moto víc jak dva měsíce nejelo jenom jednou jsem ji sundal ze stojanu, podle mého by to měl bít přepad z nádrže tak kde se tam ten benzín vezme????
když ho miluješ není co řešit
nebo to není přepad ,ale máš třeba někde prasklou jinou hadici a benál Ti stejká po tý přepadový
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to bude uplně nejlepší... a pěkně bych zkouknul všechny hadice a hlavně kolem spojek.Ono taky mužeš mít nepatrně poškozený těsnění v těch rychlospojkách... Taky se mi už stalo...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nemáš tu nádrž jen moc plnou?Když jsi ji dal na bočák.mohl ti benzín natýct do přepadu.Jestli ne pak bude asi chyba uvnitř nádrže,ale že by z ničeho nic?
fifa napsal:
Chlapové copak by to mohlo bít když mě nepatrně kape benzín z jedné té hadičky co kouká pod motorkou upozorňuji že moto víc jak dva měsíce nejelo jenom jednou jsem ji sundal ze stojanu, podle mého by to měl bít přepad z nádrže tak kde se tam ten benzín vezme????
jt napsal:
Nemáš tu nádrž jen moc plnou?Když jsi ji dal na bočák.mohl ti benzín natýct do přepadu.Jestli ne pak bude asi chyba uvnitř nádrže,ale že by z ničeho nic?
Jo,myslím že to bude takhle.Taky mi to udělá když narvu plnou.
fifa napsal:
...Bít tebe je už asi pozdě....
aby jsi se neposs. Ty jsi bez chyby že jo?? mužeš to prubnout mě bít?? uvidíme??
A abych se vrátil k problému tak nádrž plná není ale asi jak to cáklo když jsem s ní hejbnul , tak to vypadá jako nejpravděpodobnější proč tudy kape ten benzín i když mě se to nikdy nestalo
když ho miluješ není co řešit
Se mi stalo podobné,ale nalil jsem do bandy benzín který byl venku(bylo to v těch mrazech) a ledovej benál nějak nepatrně smrštil trubičky z bandy a od té doby to nepatrně slzelo,stačilo dát novou sponu a opraveno.