Na mém speciálu běží odlehčovací kůra a právě přišla řada na zadní brzdu. Pravděpodobně mohu použít hydraulický třmen z kola. Váha je 1/5 brzdy na motorku!!! Nikde jsem se ale nedečetl tloušťku brzdového kotouče, tu bych potřeboval zjistit od nějakého bikera. Kdyby někdo měl doma volný brzdový třmen tak rád koupím
Díky za rady *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Tak nech vypálit kotouč z nerezu o tl. třeba 3 mm nech ho přebrousit at to vypadá jako kotouč a máš so ne! nebo se nechá sbrousit ten kotouč puvodní!! ale pak je asi prdel šlápnout na zadní brzdu!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jde mi o váhu třmenu. Původní má tak 1,3kg na kolo čtyř pístek má 300g a s kotoučem je to podobný... Plus pumpa s pedálem, hadička.. Je to hrozně moc a zadkem absolutně nebrzdím. Jde mi o to jak silnej kotouč se vejde do třmenu.
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Kotouč nechám někde vypálit, ptž dorazej jiný kola.. Pochybuju že by se vešel kotouč o síle 4mm do třmenu na kolo... *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Kdybych to nemusel jit merit do kulny,tak ti to zmerim.Ale ted tam nejdu.Tak pokud ti to nikdo nenapise,tak ti to reknu zitra vecer.
Ale jinak treba tady je to 1,5mm.http://www.cyklom...RO-T-180mm
Upravil vevis dne 20.01.2011 22:03
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak se stav někde podívat na kola v prodejně! Hlavně abys nepřijel na závody a komisař ti v anglii neřekl ne ne Ondřeji nejedeš ta brzda se mi nějak nezdá!!... servis a diagnostika BMW Motorrad
Remus511 napsal:
To jsem si tak myslel ty 2mm a pustěj pístky něco víc nebo je to úplně na knap?
trochu mě to v létě štvalo, škrtal mi trochu kotouč o destičku. Při povolené brzdě tam bylo sotva průhledno mezi kotoučem a deskou. Tipuju místo tak na silnější papír. 0,1 - 0,2 mm
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Mista tam je fakt minimum.To skrtani je celkem bezny.Ty kotouce kolikrat trochu hazej.Natoz kdyz dostanou treba kamenem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ne ne nevím! hele a ptal jsi se třeba v KTM kolik stojí jejich novej? aby nestál 3 t! A neřeš koruny mistrovskej titul něco stojí!!!... servis a diagnostika BMW Motorrad