Poradí mi někdo,líbilo by se mi led diodové zadní světlo na 12-ku 04.Jenom koupit a zapojit,bez dalších uprav a vyfikundací.Samo že s homologací a aby to nehlásilo vadnou žárovku.Díky.
Stanly napsal:
Poradí mi někdo,líbilo by se mi led diodové zadní světlo na 12-ku 04.Jenom koupit a zapojit,bez dalších uprav a vyfikundací.Samo že s homologací a aby to nehlásilo vadnou žárovku.Díky.
Pokuď budeš mít orig.LED světlo,tak si objednej k tomu orig.kabel,stejnak potřebujeś konektor.Kabel je včetně rezistoru a vśe ti bude fungovat jak má!!!
A na TOHLE jsi koukal píšou tam origo pro 12 do 2007!! co tam zavolat a optat se??
Upravil servisak dne 23.01.2011 14:19
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jedna věc jsou odpory ve světle, aby diody nepopraskaly z důvodu rozdílu napětí a druhá předřadný odpor před světlo kvůli protékajícímu proudu, aby diagnostika nehlásila vadný zadní světlo.
Co jsem já koukal, tak přávě ten předřadný odpor je mrcha co občas dosahuje klidně 90ti stupňů. Jinak tady jsem na to asi před rokem založil vlákno taky se stejným názvem :-)
Když jsme u toho, mohli byste mi poradit. Mám 12-ku 08 kde diodové světlo je origoš, ale prostě sem ho poškodil, provizorně spravil a sháním náhradu. Origoš za 4500 se mi kupovat nechce ... nevíte co to bud edělat když tam dám jiný od Wunderlicha nebo nějaký podobný určený pro GS do 2007?
Dík
24SMD ledek kupiš za 4eura
http://www.gme.sk/sk/l-kp-2012surc-p960-193.html
+plošak 5euro
par odporov aby to fungovalo. jednu päticu zo starej žiarovky a par hodin roboty.
24SMD ledek kupiš za 4eura
http://www.gme.sk/sk/l-kp-2012surc-p960-193.html
+plošak 5euro
par odporov aby to fungovalo. jednu päticu zo starej žiarovky a par hodin roboty.
Kydž si myslíš,že to dáš výrazně levnější,tak neváhej a chop se iniciativy o odběr máš na foru postaráno.
Dum spiro,spero.
V únoru jsem nakupoval v Carservisu v Praze LED světlo Wunderlicht obj. č. 8110115 za cca 1 547,-Kč. Není potřeba žádný další odpor, jen vyměníš to co ti daj za starý a jezdíš. Funguje a vypadá výborně.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.