Mám dneska úplně stejný problém.... u úplně nevinného slova.
Napište ****sky...bul.har.sky. Co to je za cenzůru?????????? O co jde?????
****....kur.va
**** ....Děv.ka
****sky.....bul.harsky
To se asi někdo jen překlik při programování , že jo???
Vážně, o co jde a proč tato cenzura?
Pája
Do systému "zakázaných slov" byl zařazen seznam vulgarismů, vydaný Radou pro rozhlasové a televizní vysílání. Zítra ho ještě jednou projdu a asi něco vyhodím.
Ono je to vše problematické a přiznám se, že jsem si chtěl usnadnit práci. Minulý rok jsem např. řešil s jednou firmou diskusi, která se týkala jejich služeb. Nelíbila se jim kritika na jejich adresu a žádali zrušení celé diskuse, jinak chtěli případ řešit soudní cestou. Naštěstí jsem věděl o jiném soudním precedentním případu, kde ale rozhodl v prospěch žalované strany v částech, kde se urážlivě a sprostě o firmě mluvilo. Tak jsem byl nucený více jak polovinu diskuse smazat, kde právě členové fóra na firmu takto nadávali. Kritické, ale slušné příspěvky byly ponechány a firma dál nedodala důkazy o opaku nařčení.
Nejsem schopen číst denně 150 příspěvků a sledovat dění na fóru. Oficiálně vydaným seznamem vulgarismů jsem chtěl si hlavně ušetřit práci. Snad se to časem vychytá.
Pokud narazíte, na nějaké slovo, které se vyhodnotí jako špatné, pošlete mně mail na info@bmwgs.cz.
Upravil Milos dne 24.01.2011 14:01
..nicmene pokud nekdo bude chtit pomlouvat, nepotrebuje na to imho vubec vulgarismy... mozna spis naopak..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miloši rozumím...
Asi to bude chtít ten seznam zredukovat, protože to státní úředníci zase přehnali.
Právníci a advokáti jsou všichni jedna sebranka a legalizovaná mafie...
Pokud jsem teď někoho urazil tak je mi líto, ale to co musí Miloš touto cestou řešit je výsledek právě jejich práce.....*pissed*
Pája
Je to fakt, že si to my neznalí nedokážeme představit, co si různí lidé (jak správně obejít slovo debhyl) vymýšlejí. Pak i slovo strašit je vycenzurováno a to nebylo použito slovo **** :-)).P.
PeDR napsal:
Je to fakt, že si to my neznalí nedokážeme představit, co si různí lidé (jak správně obejít slovo debhyl) vymýšlejí. Pak i slovo strašit je vycenzurováno a to nebylo použito slovo **** :-)).P.
Doufám, že jsi těma 4 hvězdičkama nemyslel vagínu, viď že né..?
Milos napsal:
Je to tak, jde hlavně o to, jak je myšlenka napsaná. S tím ale žádný "automat" dlouhou dobu ještě nepomůže.
touzim byt urednikem a dostat za ukol vypracovat takovyhle seznam
a pak jeste jeden.. a update.. a uplne novou verzi.. a...
17 cm
paja1 napsal:
Miloši rozumím...
Asi to bude chtít ten seznam zredukovat, protože to státní úředníci zase přehnali.
Právníci a advokáti jsou všichni jedna sebranka a legalizovaná mafie...
Pokud jsem teď někoho urazil tak je mi líto, ale to co musí Miloš touto cestou řešit je výsledek právě jejich práce.....*pissed*
a bude jich ftomto státě asi hodně když študium trvá jen 2 měsíce f plzni
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Milos napsal:
Je to tak, jde hlavně o to, jak je myšlenka napsaná. S tím ale žádný "automat" dlouhou dobu ještě nepomůže.
jinak Milosi... mam napad!
co k tlacitku odeslat krome souhlasu s pravidly pripsat:
"Odeslesláním příspěvku souhlasíte s pravidly portálu a přijímáte plnou a výhradnou právní odpovědnost za znění příspěvku."
nejsem pravnik.. ale treba to pomuze.
17 cm
Milos napsal:
jinak Milosi... mam napad!
co k tlacitku odeslat krome souhlasu s pravidly pripsat:
"Odeslesláním příspěvku souhlasíte s pravidly portálu a přijímáte plnou a výhradnou právní odpovědnost za znění příspěvku."
nejsem pravnik.. ale treba to pomuze.
Toto tam vlastně je. Je tam "Odeslesláním příspěvku souhlasíte s pravidly portálu" a v pravidlech je hned bod 1 - Zodpovědnost za veškeré texty, obrázky a další obsah nese uživatel.
I když tomu tak je, tak vyplývají další povinnosti i pro mě.
Emilio Alzamora napsal:
A taky jestli by šla možnost psát v textu slovo HAJ.ZL?
Je to dost používané slovo a není sprosté.....Záchod,toaletní papír atd.....
To má pravdu ten chlapec...já ho velmi často používám a nic sprostého na něm není....
Emilio Alzamora napsal:
Když to vezmeš, tak není potřeba to slovo vyhazovat z filtru nežádoucích slov, kdo chce, tak si dokáže pomoct.
Mohl by poslat odkaz na text, kde bylo slovo myšleno jako záchod a ne urážka?
Emilio Alzamora napsal:
Když to vezmeš, tak není potřeba to slovo vyhazovat z filtru nežádoucích slov, kdo chce, tak si dokáže pomoct.
Mohl by poslat odkaz na text, kde bylo slovo myšleno jako záchod a ne urážka?
Tak Já sem třeba hodím něco z dneška...
Emilio Alzamora napsal:
Já taky nevím,že všichni chrápou.....Tak Zetora teď vypravuje mamínka do práce,ale co ostatní?
Ty voe...jsem seděl na ****u a hned po ránu 3 telefony..."Máme tady pro Vás to turbo"....druhej..."kdy budu mít to turbo"....další..."v neděli mi přivez to auto"....člověka nenechaji ani vysr*t...Abych řídil celej svět z ****u nebo co...
Upravil zetor dne 24.02.2012 17:18
zetor napsal:
Emilio Alzamora napsal:
Já taky nevím,že všichni chrápou.....Tak Zetora teď vypravuje mamínka do práce,ale co ostatní?
Ty voe...jsem seděl na ****u a hned po ránu 3 telefony..."Máme tady pro Vás to turbo"....druhej..."kdy budu mít to turbo"....další..."v neděli mi přivez to auto"....člověka nenechaji ani vysr*t...Abych řídil celej svět z ****u nebo co...
moc peknej prispevek... takovej primerenej.
17 cm