Tady něco mají... http://www.motoob...big-bikers
Edit.kamarád bundu Germas má a řekl bych, že toho s ním zažila hodně, no a stále funguje...
Upravil Sema dne 06.02.2011 23:36
dost reklamy je na PSÍ - Hubík a pán měl taky větší číslo oblečení, z osobní zkušeností jsou taky hadry od BMW ( xxxxxxxl ) dost řádný ( ale ty prachy)
[img]ttp://www.psihubik.cz/UserFiles/File/produkt/3913/obrazky/original/IMG_6670_1024x1024.jpg[/img]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Mamma Mia napsal:
Ahojky, zkus Modeku...německá firma. My je máme na obchodě a jsou to kráásný bundy za dobrý prašule..některý bundy mají do 8XL. www.modeka.de. Nebo taky www.geneze.cz tuzemský výrobce, výhradní dovozce Schuberth dělají i textilní oblečení v nadměrkách.
Co je 3X a nebo 5X za nadměr To jsou přeci normální lidi, akorát vobchodníci a výrobci tvrdošíjně vyrabějí a prodávahí hadry na trpajzlíky. Jinak u Hubíka jsem oblékl Velitelku a zatím nedržkuje. Upravili co jsme chtěli......až jsme i za boty samou radostí puistili chlup a na poslední zkoušce jsem si koupil ledviňák. Konečně. Také mají i na lidi
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
ahoj, moc díky všem za tipy, jsem rád, že po mě nikdo nechce, abych hubnul a ještě to fakt vypadá, že se na mě opravdu něco šije a bude to v cenách normálnějších smrtelníků, jsem velice mile překvapen! ještě jednou díkes
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Mamma Mia napsal:
Ahojky, zkus Modeku...německá firma. My je máme na obchodě a jsou to kráásný bundy za dobrý prašule..některý bundy mají do 8XL. www.modeka.de. Nebo taky www.geneze.cz tuzemský výrobce, výhradní dovozce Schuberth dělají i textilní oblečení v nadměrkách.
Co je 3X a nebo 5X za nadměr To jsou přeci normální lidi, akorát vobchodníci a výrobci tvrdošíjně vyrabějí a prodávahí hadry na trpajzlíky. Jinak u Hubíka jsem oblékl Velitelku a zatím nedržkuje. Upravili co jsme chtěli......až jsme i za boty samou radostí puistili chlup a na poslední zkoušce jsem si koupil ledviňák. Konečně. Také mají i na lidi
Člověče, škoda, že Tě neznám osobně (zatím), mluvíš mi z duše, taky mi nepřijde rozměrově normální většina lidí kolem, ale halt je to furt většina, i když kdybychom my normální sečetli kila, třeba bychom ty podmíráky převážili
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Mamma Mia napsal:
Modeku mám jednu sezónu (bundu i kalhoty) a ... nevím . V sobotu jsem si objednal u Pardála, tak uvidíme. Kámoš Medvěd si u něj kupoval komplet velikosti 5XL a za dnešek 270km a velká spokojenost - prý až moc teplo :-D
Upravil Cape dne 07.02.2011 21:28
VasekBohnice napsal:
ahoj, moc díky všem za tipy, jsem rád, že po mě nikdo nechce, abych hubnul a ještě to fakt vypadá, že se na mě opravdu něco šije a bude to v cenách normálnějších smrtelníků, jsem velice mile překvapen! ještě jednou díkes
mam to uplne stejny ja si zkousel nejvetsiho boldera a mel sem to jako neopren
NO PAIN ... NO GAIN
VasekBohnice napsal:
ahoj, máte prosím někdo zkušenost/tip na motooblečení řekněme 5XL a výš? díky
Mam 194cm a 150kg a nejvedsi velikost od BMW me sedi.
Ty budes urcite anorektik jako ja
Já jsem poloviční bulimik - taky mám takové záchvaty žravosti, ale rozhodně u mě nedochází poté k "úmyslnému vyvrhování potravy" manželka mi to furt nechce věřit http://cs.wikiped...ki/BulimieBuď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.