Hoši poraďte. Mám poze plastový top case a někdy mi chybí další úložný prostor. Nejsem žádný cestovatel ale výlety po republice občas podnikám.
Nechci proto žádné masívní kufry ale uvažuji nad zadními bočními brašnami. Neumím si je však dost dobře představit jak to bude na tom cestovním enduru vypadat. Prosím o Vaše zkušenosti a doporučení. Děkuji.
hoj brašny mám vozím je opravdu málokdy. myslím že je to dobré řešení když nechceš kupovat hliníkáče. nechal jsem si pod ně z nerezu vypálit takové plechy aby neleželi na vejfukách. vše je ok akorát mě vadí ten spojovací pás co jde přez sedlo spolujezdce. ale to nějak dořešíš a nebo ti to třeba nebude vadit ale dej si bacha na jejich pevné uchycení. já s nima skočil železniční přejezd a jedna to neustála. fakt to chce připevnit i za spodek a ze stran ten horní pás nestačí
Tančící Havran
Ahoj, tašky jsem měla Cargo (koupeno ve Vrbovce) a rámy na ně udělal GRAVE - Tomáš Padevít. Oboje můžu jen doporučit, naprostá spokojenost
svatka přiložený následující obrázek:
Ježiš...pardóóóón!
Upravil Mr GS dne 12.02.2011 19:11
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Samozřejmě, že hliníkové kufry budou asi lepší volba. Ty Yukony II co jsem měl na Dakaru dost dobrý, ale cena vysoká a myslím, že už se stejně nevyrábí....
Upravil MichalGS dne 24.06.2011 22:46